Kerstmuzikanten

Op deze pagina vindt u de volgende Kerstmuziek-acts:
1.Manhattan Babies Kerst, 2.Kerstmannen-looporkest met zangeres, 3.Dickens Accordeonist 1, 4.Dickens Duo Kerstmuziek, 5.Kerstman op arrenslee met muziek, 6.Dixielandband Kerstmannen, 7.De Fietsende Kerstman, 8.Draaiorgel in Dickensstijl, 9.Accordeoniste & buikorgeldraaier, 10.Dickens Dames, 11.Dickens Muse, 12.De IJsbrekers, 13.The Great Borrelnootjes, 14.Neefje van de Kerstman, 15.De Zingende Kerstman, 16.Dickens Draaiorgel of Kerstman Draaiorgel, 17.Draaiorgelman, 18.Dickens Accordeonist 2, 19.De Kerst-Pauwergirls, 20.Kerst-Banjoman op Rendier, 21.Zingende winterkoningin met 2 ijsprinsessen, 22.Mixie-Miniband-Kerstman, 23.Muzikale Kerstman, 24.Dickens Duet, 25.Mary Christmas, 26.Trois Etoiles, 27.Christmas Carols, 28.Celtic X-mas, 29.Lady X-mas, 30.Dickensstijl orkest met zangeres, 31.Rocking Angels, 32.Santa Songs, 33.Dickens Trio, 34.Muzikale Kerstman 2, 35.Dickens Kerstkoor, 36.The Swinging Sleighbells, 37.Santa Singers, 38.Christmas Juuzz, 39.Nina, The Christmas Elf, 40.Raoul, The Christmas Crooner, 41.Solid Christmas

1.Manhattan Babies Kerst

Manhattan Babies Kerst

Een kerst-act met klassieke kerstliederen en swingende x-mas songs.
Voor een avondvullend programma kunnen ze de avond openen als kerstengeltjes met een a capella set, bijvoorbeeld om de gasten te verwelkomen. Vervolgens kunnen ze versterkt een mooie kerstsfeer neerzetten met verschillende nummers. Ook de afwisseling met hun andere stijlsets is altijd een groot succes!

Repertoire: oa. “Santa baby”, “White christmas”, “Rudolph the rednose reindeer”, “All I want for christmas”.

Prijs en mogelijkheden: op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

2.Kerstmannen-looporkest met zangeres

Kerstmannen-looporkest met zangeres

Bij uw Kerstevenement, Kerstfair of Dickensfestijn past een gezellig muziekdeuntje.
Wat de samenstelling van dit orkestje zo uniek maakt is dat de door de wol geverfde
muzikanten een uitstekende zangeres mogen begeleiden.
Met een draagbare zanginstallatie is ze goed te verstaan en wordt zij niet overstemd.
Alle bekende kerstnummers komen voorbij. Ieder jaar weer met veel plezier vertolkt!

Prijs en mogelijkheden: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

3.Dickens Accordeonist 1

Dickens Accordeonist 1Dickens festivals zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de aanloop naar Kerst. Prachtig verklede heren en dames, oude ambachten, kaarslicht, knisperende vuurkorven en mooie zangkoortjes toveren stad en dorp om tot heuse Dickens taferelen…

De Dickens Accordeonist speelt mooie kerstliederen al wandelend tussen uw gasten. Zijn prachtige Dickens kostuum brengt u helemaal in de kerstsfeer en het volume is op een rustig niveau, waarbij u nog gewoon een gesprek kunt voeren…

De Dickens Accordeonist leent zich uitermate goed voor drukke locaties waar toch muziek gewenst is, maar waar bijvoorbeeld een draaiorgel of een grote muziek-act niet tussendoor zou kunnen wandelen.

Laat de Dickens Accordeonist uw gasten verwelkomen, of zet hem in als mobiel entertainment op uw kerstfeest, kerstmarkt, Dickens festijn of ander event.

Prijs: Binnen 4 uur 3x 40 of 4x 30 min tussen de 600,- en 750,- excl reiskosten en excl btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

 

4.Dickens Duo Kerstmuziek

Dickens Duo KerstmuziekDeze 2 heren zetten een heerlijk sfeertje neer waar u maar wilt! Gezellige kerstliedjes op accordeon en slagwerk geven nét een beetje meer flair aan uw kerst evenement. Akoestisch én mobiel bewegen zij zich tussen uw (winkelend) publiek en brengen overal het kerstgevoel! 

Hun prachtige Dickens kostuums en de authentieke instrumenten maken deze bijzonder leuke muzikale act compleet!

Prijs: Binnen 4 uur 3 x 40 of 4 x 30 min. tussen de 1000,- en 1150,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

5.Kerstman op arrenslee met muziek

Kerstman op arrenslee met muziek
De Rijdende kerstman heeft een prachtig groot paard met daarachter zijn verlichte wagen. Het paard is gemonteerd op een elektrisch onderstel en kan zelfstandig over uw evenement rijden. In de wagen zit ook een kleine geluidsinstallatie, waaruit de leukste kerstliedjes klinken! Met een microfoon zingt de kerstman het publiek toe, of wenst ze hele fijne kerstdagen toe! Natuurlijk kan deze vrolijke kerstman ook een leuke attentie uitdelen, bijvoorbeeld namens de ondernemersvereniging! Een heerlijke feel-good kerst act voor jong en oud, waarbij vele foto’s gemaakt zullen worden!

Prijs: Binnen 4 uur 3 x 40 min. of 4 x 30 min. tussen de 650,- en 750,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

6.Dixielandband Kerstmannen

Dixielandband Kerstmannen

De vier kerstmannen van het looporkest spelen aangenaam en prettig in het gehoor liggende kerstliedjes. De kerstmannen verzorgen optredens in winkelcentra, op braderieën, partyschepen, bij bedrijfsfeesten, winkelopeningen, bloemencorsoen, partijen…enz..enz
In overleg kunnen zij zich kleden naar elk gewenst thema.

Als u deze Kerst Dixielandband inhuurt zorgen zij voor:
– Een super gezellige en vrolijke sfeer.
– Een uniek ontvangst van uw gasten.

Prijs: 4 personen 4 uur tussen de 950,- en 1150,- excl. reiskosten en excl. btw
(5 of 6 personen op aanvraag)

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

7.De Fietsende Kerstman

De Fietsende Kerstman

De Fietsende Kerstman fietst met versterker en speaker op een vouwfietsje rond. Met kerstmuziek aan gaat hij tussen het publiek door. Ondertussen aldoor “ho ho ho” roepend, zingend en verschrikt kijkend. Dit werkt verrassend leuk voor het publiek! Tussendoor stopt hij en danst op kerstmuziek, de vogeltjesdans, do the twist etc. 

Als u deze fietsende Kerstman inhuurt zorg hij voor:
– Een super gezellige en vrolijke sfeer

Prijs: 4 uur tussen de 600,- en 750,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

8.Draaiorgel in Dickensstijl

Draaiorgel in DickensstijlDeze in Dickensstijl geklede orgeldraaier brengt gezellige kerstmuziek in uw winkelstraat of winkelcentrum. Het volume ligt prettig in het gehoor en er is veel vraag naar vanwege de mobiliteit.
De kerstmuzikant brengt gezellige kerstliedjes ten gehore die in iedere hoek goed te verstaan zijn, een echte aanrader!

Prijs en mogelijkheden: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

9.Accordeoniste & buikorgeldraaier

Accordeoniste & buikorgeldraaier
Er zijn slechts een handjevol vrouwen die als beroepsmuzikant-accordeonist(e) in kersttenue in Nederland optreden. Toch is zij geen onbekende in het Nederlands feest en party-circuit. Samen met haar echtgenoot zijn zij in de kerstperiode een erg gewild kerstduo, waarbij ze door hem begeleid wordt met percussie en een gezellig klein buikorgeltje. Dit geheel wordt licht versterkt en daarom staan zij op een vaste en overdekte plek (opbouw 1,5 uur)

Prijs: duo 4 uur ( 4x 40 min) tussen de 650,- en 800,- excl. reiskosten en excl.  btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

10.Dickens Dames

Dickens Dames

De Dickens dames hebben zuiverheid en koorklank hoog in het vaandel staan. Deze mooie koorklank is te danken aan een jarenlange samenzang en langdurige training van stem en gehoor. Deze Dickens dames hebben in het verleden dan ook verschillende prijzen gewonnen op concoursen en festivals. Het repertoire bestaat voornamelijk uit oud traditionele Engelse christmas Carols. U kunt dit koor prima inzetten bij een kerstmarkt, kerstborrel, maar bijv ook als u uw gasten op stijlvolle wijze wilt ontvangen bij een chique kerstdiner.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

11.Dickens Muse

Dickens Muse

Roeland (dobro, zang, kazoo en voetpercussie en Marion (contrabas en zang) Rob (klarinet, tuba) vormen de vaste combinatie van Dickens Muse. Voor het trio komt Rob (klarinet en tuba) of Alex (mandoline en zang) als aanvulling erbij. Met meer dan 25 kerstliedjes kunnen zij moeiteloos een flinke speelset voor u vullen. De muzikanten zijn “van vele markten thuis” en spelen uitsluitend akoestisch en mobiel. Graag komen zij naar uw kerstfestijn, Dickensmarkt of kerstborrel. Tussen de maanden januari en november serveren zij Hollandse, Maritieme, Mediterrane, Amerikaanse en Caribische specialiteiten en beschikken zij over een ruim assortiment aan kinderliedjes. Dit alles met het gevoel voor het juiste moment en gepresenteerd met de juiste dosis humor!

Prijs: duo 2 uur (2 x 45 min.) op aanvraag excl. reiskosten en excl. btw
Prijs: duo 4 uur (4 x 45 min.) op aanvraag excl. reiskosten en excl. btw
Prijs: trio 2 uur (2 x 45 min.) op aanvraag excl. reiskosten en excl. btw
Prijs: trio 4 uur (4 x 45 min.) op aanvraag excl. reiskosten en excl. btw

12.De IJsbrekers

De IJsbrekers
De muzikanten Roeland (dobro, zang, kazoo en voetpercussie) en Marion (contrabas en zag) zijn van vele markten thuis en spelen hun ruime kerstrepertoire (en andere stemmige winterliedjes) akoestisch en mobiel. Graag komen zij naar uw kerstfestijn, Dickensmarkt of kerstborrel.

Prijs Duo 2 uur (2 x 45 min.) €  865,-  excl. reiskosten en excl. btw

Prijs trio 2 uur  (2 x 45 min.) tussen de € 1100,- en 1200,-  excl. reiskosten en excl. btw 

Prijs duo 4 uur (4 x 45 min.) tussen de € 1200,- en 1300,-  excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

13.The Great Borrelnootjes

The Great Borrelnootjes
The Great Borrelnootjes! Akoestische noten tijdens uw feest of receptie door twee zingende rasartiesten met gitaar en contrabas. Live muziek is altijd de sfeermaker! Zeker met The Great Borrelnootjes en de bekende liedjes die ze spelen gecombineerd met de humorvolle interactie met uw gasten. De muziek is akoestisch en dus nooit overheersend. Eventueel kan er lichte versterking worden gebruikt.

Prijzen en mogelijkheden: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

14.Neefje van de Kerstman

Neefje van de Kerstman

In december is het weer tijd voor ‘Het neefje van de kerstman’!
Niet de oude kerstman, maar zijn veel leukere zingende neef!
Een vrolijke, muzikale kerst-animatie tijdens de kerstborrel, het kerstdiner of een instore-winkelpromotie, Kerstmarkt, tuincentrum, winkelcentrum, meubelboulevard etc. De juiste mix in muziek, humor en interactie.

Naast de leukste Christmas hits ook grappige liedteksten op bekende kerstnummers. Improvisatieliedjes met jouw naam erin verwerkt.
Liedjes over de gasten, de catering. Noem maar op.

Prijs 2 x 45 min. tussen de 600,- en 800,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

15.De Zingende Kerstman

De Zingende Kerstman
Repertoire 350 nummers o.a. :

Frank Sinatra, Michael Buble, Lou Rawls, Tom Jones, Englebert Humperdinck, Barry White, Willy Nelson, Elvis en stevig uptempo werk.

Willem Barth, Django Wagner, John West en vele andere NL nummers.

Dynacord geluid installatie (400 personen)

Eigenschappen:
Kan goed gekleed mooi ingetogen zingen tijdens diner met easy listening repertoire.
Kan desgewenst de zaak volledig op z’n kop zetten met mix repertoire en ijzersterke pauze muziek.
Zeer goed aanvoelend schakelend vermogen.
Special act: De Zingende Kerstman Live, voor foto’s, speech, uitdelen cadeaus etc.
De Zingende Kerstman (evt uitdelen kerstpakketten ook mogelijk)

De Zingende Kerstman 2 x 45 min. zonder techniek tussen de € 500,- en 600,- excl. reiskosten en excl. btw
 

De Zingende Kerstman 2 x 45 min. met techniek tussen de € 700,- en 850,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

16.Dickens Draaiorgel of Kerstman Draaiorgel

Dickens Draaiorgel of Kerstman Draaiorgel


Deze in Dickensstijl geklede orgeldraaier of Kerstman brengt een prettige gemoedelijke kerstsfeer ten gehore op uw locatie.
Zoals dat vaak gaat bij orgeldraaiers is de traditie over gegaan van vader op zoon. Hij heeft vele kerstnummers in zijn repertoire, en als u wil mag u ook even draaien aan het orgel. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn. Deze Dickens orgelman is op vele plaatsen inzetbaar, zoals kerstmarkten, winkelcentra etc.

Prijzen en mogelijkheden: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

17.Draaiorgelman

DraaiorgelmanDraaiorgelnostalgie speelt graag een vrolijk deuntje op elke gelegenheid. Middeleeuwse feesten, braderieën, bruiloften, Verzorgingstehuizen, Kerstmarkten, noem maar op. Hij kan Oud Hollands gekleed, maar in de wintermaanden in de stijl van Charles Dickens. Inmiddels heeft hij al optredens mogen verzorgen in Polen, Duitsland, zuid-Frankrijk, Tjechie en Slowakije. De draaiorgelman heeft 4 verschillende draaiorgels tot zijn beschikking. Zijn outfit en zijn draaiorgel past hij aan de locatie en gelegenheid aan. Hij is ten alle tijden mobiel, want hij kan een orgel op een karretje meenemen om op verschillende plaatsen te kunnen spelen. Identiek aan vroeger speelt hij met een open (geld) bakje. In de kerstperiode gaat hij gekleed in een outfit uit de
tijd van Charles Dickens. Maar hij kan ook gekleed in Franse, Engelse of Middeleeuwse stijl.

Prijs: 3 x 45 min. € 425,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

18.Dickens Accordeonist 2

Dickens Accordeonist 2

Als het einde van het jaar nadert en de dagen van december steeds korter worden, verschijnt de Dickens Accordeonist weer op de straten en pleinen. Hij trotseert de kou om uw winkelend publiek een warm kerstgevoel te geven. Alle bekende kerstnummers zullen de revue passeren, en soms zingt men spontaan met hem mee.
Vanwege het melodieuze en akoestische karakter is zijn optreden uitermate geschikt in winkelpassages, maar hij speelt ook graag tijdens een leuke kerstborrel.

Prijs: 4 x 45 minuten tussen de € 600,- en 700,-  excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

19.De Kerst-Pauwergirls

De Kerst-Pauwergirls
In de sfeervolle Decembermaand treden de meiden graag op rond hun oude radio.
Ze hebben een speciaal programma gemaakt met kerstnummers en een Kerst Bingo met een bijpassende prijs.
Dat kan buiten bij de vuurkorven, maar ook binnen zorgt dit programma voor veel sfeer.
Een eigen idee? AZ-Boekingen maakt hun optredens graag op maat!

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

20.Kerst-Banjoman op Rendier

Kerst-Banjoman op RendierIeder jaar rond kerst haalt de Banjoman zijn rendier weer van stal.
Als kerstman zingt deze Banjoman de mooiste kerstnummers, waardoor ook op uw evenement die typische, gezellige kerstsfeer zal ontstaan.Perfect voor kerstmarkt,winkelcentrum, kerstborrel etc.

Prijs: 4 uur tussen de 550,- en 650,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

21.Zingende Winterkoningin met 2 IJsprinsessen

Zingende Winterkoningin met 2 IJsprinsessen

Er klinken winterse geluiden, een wonderschone ijskoningin komt, ogenschijnlijk zwevend ten tonele.
Om haar heen verschijnt een laaghangende nevel. Dan verschijnen daar plotseling 2 ijsprinsessen onder haar jurk vandaan. Zij voeren samen een winterse dansact op onder prachtige winterse klanken, er wordt standaard bekend winterrepertoire gespeeld. afmetingen op aanvraag en de reiskosten bedragen 0,75 per km (vrachtwagen).

Prijs: 2 ijsprinsessen 3 x 30 min. + 1 technicus (binnen 3 uur) 825,- excl. btw en excl. reiskosten

Zingende winterkoningin (1 zangeres en 1 technicus)  2 x 45 min (binnen 3 uur)  1460,- excl. btw en excl. reiskosten

Zingende winterkoningin (1 zangeres + 2 danseressen + 1 technicus) 2 x 45 min (binnen 3 uur) 1950,- idem

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

22.Mixie-Miniband-Kerstman

Mixie-Miniband-Kerstman
Ho Ho Ho! Dit is de omgekeerde wereld! Met het rendier achterop rijdt de Muzikale Kerstman al spelend in zijn Mixie Miniband! Dit eenmansorkest speelt de gezelligste en mooiste kerstmuziek in een bijzonder ludiek jasje!

In een rijdende grote trom, met toeters, bellen, bekkens, castagnetten en sambaballen speelt de Muzikale Kerstman de leukste kerstliedjes! Verbaasde gezichten, grote glimlachen en wijzende kinderen zie je wanneer de Kerstman passeert in zijn karretje! Natuurlijk mag u met de Kerstman op de foto en neemt hij uitgebreid de tijd voor een gezellige Sing-a-Long met het publiek!

Prijs 4 keer 30 minuten 3 keer 40 minuten in een dagdeel van 4 aaneengesloten uren:  650,- excl reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

23.Muzikale Kerstman

Muzikale Kerstman
Muzikale Kerstman
Accordeon, Trompet, Saxofoon, Zingende Zaag en noem maar op, hij speelt de vrolijkste kerst deuntjes.

Om het geheel af te maken neemt hij een verrijdbare arrenslee mee, waar zijn instrumenten in liggen. Kinderen mogen ook op de foto in de arrenslee. (Foto’s niet inbegrepen).

Afwisselend jongleert hij, maakt ballonfiguren, goochelt en maakt een praatje en een grapje. Deze mobiele act is geschikt voor alle kerstevenementen.

Prijs:  795,- voor 4 aaneengesloten uren excl. reiskosten en btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

24.Dickens Duet

Dickens Duet

Twee topmuzikanten op sopraansaxofoon en accordeon (de één 1.85 en de ander meer dan 2 meter)
spelen populaire bewerkingen en improvisaties over klassieke Chrismas Carol thema’s.
Ze zijn daarbij gehuld in prachtige kostuums in de stijl van Charles Dickens.
Omdat deze muzikanten mobiel zijn kunnen zij op uiteenlopende locaties worden ingezet.
Een bijzonder stijlvolle kerstact die zowel binnen als buiten de nodige indruk zal maken.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

25.Mary Christmas

Mary Christmas

Mary Christmas speelt op een digitale piano of vleugel, ze heeft een zeer mooie soulvolle stem.
Zij geeft haar eigen unieke vertolking van de prachtigste pop, jazz, r&b, love en kerstsongs.
Kerstliedjes zoals bijv: Beyonce’s Ave Maria, Winterwonderland, Have yourself a merry little christmas.
Daarnaast speelt Mary ook liedjes van John Legend, Oleta Adams, Alicia Keys, Trijntje Oosterhuis, Do, Guus Meeuwis, Adele, Amy Winehouse, Michael Bublé, Norah Jones, The Beatles, diverse soul & jazz standards maar ook moderne pop zoals Titanium en i follow rivers.

Heeft u een kerstborrel, kerstdiner en u wenst prachtige live-muziek tijdens deze gelegenheid? Dan is Mary Christmas hier de perfecte muzikale invulling voor.

Prijzen en mogelijkheden: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

26.Trois Etoiles

Trois Etoiles

Trois Etoiles is de perfecte omlijsting voor uw kerstdiner of kerstborrel. Deze 3 kerstzangeressen zijn een buitengewoon charmante verschijning en zorgen ervoor dat uw gasten binnen een mum van tijd in de juiste kerststemming komen. Zij brengen een Franse of Engels klassieke chrismas carol ten gehore afgewisseld met populaire kerstliedjes uit de jazz en popmuziek. Uiteraard is er in overleg veel mogelijk om alles naar wens af te stemmen voor de desbetreffende gelegenheid. Ook is er een mogelijkheid om Trois Etoiles met pianist in te huren.

Prijs: 4 uur (akoestisch 4x 30 min)* 1350,- excl reiskosten en excl btw
*alleen bij een wisselend publiek zoals winkelcentra.

Prijs: 3 uur (2x 35 min)** 1485,- excl reiskosten en excl btw
** Inclusief geluidsinstallatie tot 200 personen, incl. technicus en lichtinstallatie

Mogelijkheden en prijs met pianist op aanvraag.

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

27.Christmas Carols

Christmas Carols

De drie charmante zangeressen zorgen voor een daverend en entertainend optreden als intermezzo
tijdens uw kerstdiner of kerstborrel met een vrolijk kerstrepertoire: “Let it snow…Let it snow’, ’Rudolph the rednosed reindeer” etc.
Daarnaast zingen zij ook nostalgische nummers uit de jaren ‘50 en jaren ‘60.
Stuk voor stuk zéér herkenbare en vrolijke liedjes met een hoog entertainment gehalte.
‘Lollipop’ en ‘Bei mir bist du schön’, maar ook romantische ballades als ‘Stand By Me’ en publieks trekkers als ‘Candyman’ worden door meerstemmige arrangementen in één intermezzo van 30 minuten of opgesplitst in 2 intermezzi, verenigd.

Prijs en mogelijkheden: Op aanvraag*

*De tape-act is inclusief PA en geluidsman!

*Bij een optreden van 30 minuten moet het optreden binnen 2 uur na aankomst plaatsvinden.

*Bij een optreden van 60 minuten moet het optreden binnen 3 uur na aankomst plaatsvinden.

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

28.Celtic X-mas

Celtic X-mas

Op harp, viool en met een prachtige stem spelen en zingen de dames van Celtic X-mas een bijzondere mix van Keltische en klassieke kerstmuziek.
Door deze combinatie van instrumenten en repertoirekeuze is dit ensemble een unieke sfeermaker met de kerst.

Ieder op hun eigen manier hebben deze dames een band met Ierland en zijn rijke muzikale Keltische historie.. Denk aan de Dubliners, Riverdance, Clannad en combineer deze stijl met die van de traditionele Engelse christmas carols. Dan kom je uit bij de muziek van Celtic X-mas.

Een optreden door Celtic X-mas komt zeker tot haar recht op locaties die zich lenen voor een akoestisch optreden. Kerkjes, kasteeltjes etc.
Uiteraard zijn de mogelijkheden daarbuiten legio en is het improvisatietalent van deze musici groot.
Celtic X-mas – kerstmuziek tussen de cliffs and the Highlands.

Prijzen en mogelijkheden: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

29.Lady X-mas

Lady X-mas

Geniet van deze geweldige zangeres. Met haar mooie stem zal ze ieder kerst-evenement tot een groot succes maken.

Prijs en mogelijkheden: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

30.Dickensstijl orkest met zangeres

Dickensstijl orkest met zangeres

Bij uw kerstevenement, kerstfair of Dickensfestijn past een gezellig muziekdeuntje, want dat hoort er nu eenmaal bij. Wat de samenstelling van dit orkestje zo uniek maakt is dat de door de wol geverfde muzikanten een uitstekende zangeres mogen begeleiden. Met een draagbare zanginstallatie is ze goed te verstaan en wordt zij niet overstemd. Alle bekende kerstnummers komen voorbij, ieder jaar weer met veel door hun plezier vertolkt.

Prijs:
4 uur (4 x 45 min.)   3 personen   950,00 excl. reiskosten en btw
4 uur (4 x 45 min.)   4 personen  1100,00 excl. reiskosten en btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

31.Rocking Angels

Rocking Angels
U dacht alle kerstliedjes wel zo’n beetje te kennen ? Dan heeft U deze nog nooit door de Rockin’ Angels horen spelen ! Dit damestrio staat haar mannetje als het gaat om onverwachte uitvoeringen en interpretaties van de bekende kerstliedjes die iedereen kan mee-neurieën. Wat dacht U van Rudolph the Rednosed Reindeer in een Rock ’n Roll-versie of  Jingle Bells in een Latin of overvalste Jump & Jive-uitvoering ? Beleef het en oordeel zelf.

Prijs:

trio 3 uur  (3 sets van 35/40 min.) 1125,00,- excl. reiskosten en excl. btw
duo 3 uur   (3 sets van 35/40 min.) 800,00,- excl. reiskosten en excl. btw
solo 4 uur  (4 sets van 35/40 min.)   610,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

32.Santa Songs

Santa Songs

De zangeressen Wieke, Anne, Marinke en Agnes (Santa Songs) verzorgen een speciaal kerstprogramma met traditionele Carols en swingende kerst-hits, voor het ultieme kerstgevoel. Onder andere ‘Jingle Bell Rock’ en ‘All I want for Christmas is You’ maar ook ‘White Christmas’ passeren de revue.

Techniek: zij kunnen mobiel optreden (onversterkt) of versterkt zingen op een vaste plek. Wanneer de Santa Songs versterkt moeten zingen, nemen zij een eigen kleine geluidsset mee (= meerprijs 100,00,-).

Prijs:
(binnen 2 uur)   1 set van 40 minuten-  1.390,00,- excl. reiskosten en excl. btw
(binnen 2 uur)   2 set van 20 minuten-  1.390,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

33.Dickens Trio

Dickens TrioEen speciale act voor de donkere dagen voor kerst!  Sfeervol en gepassioneerd! Ontdek hoe kerstmuziek ook gewoon cool en swingend kan zijn! Uitgedost in Charles Dickens-stijl. Niet zomaar alle bekende liedjes uit het kerstrepertoire, maar de meest swingende en onverwachte pop-songs van de laatste jaren. Gezellig en spontaan, altijd gepassioneerd!  Uitermate geschikt voor Kerstmarkten, Feest-ontvangst, Koopavonden e.d.

Akoestisch! – Mobiel! – Swingend! – Dansbaar! – Verrassend!     Accordeon, Gitaar, Zang, Bassaxofoon/Tuba

De heren hebben een speciale Kerst-act ontwikkeld om de kerstdagen wat meer beat en swing te geven. Er is veel werk gestoken in het zoeken naar de “lekkerste” en „leukste” kerstnummers. Het repertoire wordt jaarlijks aangevuld met de allernieuwste kerst-hits. Daarnaast zijn de bestaande “traditionals” die door dit Dickens Trio  grondig aangepakt worden om er een swingend en modern klinkende nummers van te maken. Dit Dickens Trio staat garant voor kwaliteit en gepassioneerd musiceren! Zij spelen semi-akoestisch, zijn mobiel en zoeken altijd die plaatsen op waar “het te doen is”.

Prijs: Op aanvraag excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

34.Muzikale Kerstman 2

Gezelligheid kent geen tijd! Deze Mobiele Muziek Kerstman of Dickens Muzikant mag ook op uw kerstevent natuurlijk niet ontbreken. Al wandelend tussen het publiek speelt hij het kerstrepertoire op zijn saxofoon.

Voor  muziekbegeleiding (backingtracks) draagt hij een handige portable accuspeaker over zijn schouder,verder is de act akoestisch.

Optredens zijn zowel binnen als buiten. Echt een aanrader voor een kerstmarkt,winkelcentrum,woonboulevard,kerstdiner,kerstborrel, kerstfair etc…

De Muzikale kerstman/Dickens Muzikant is te boeken voor optredens door heel Nederland en grensgebied België en Duitsland

Prijs 4 uur is 395,- excl btw en exclusief reiskosten.

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

35.Dickens Kerstkoor

Het Dickens Kerstkoor bestaat uit professionele zangers en zangeressen die in prachtige Charles Dickens-kleding vierstemmig sfeervolle Engelse Christmas Carols ter gehore brengen.
Dit Dickenskoor is uitermate geschikt als winterse entree-act bij de ontvangst van uw gasten voor uw kerstfeest of eindejaarsreceptie.

Prijs:

2 x 30 min. (1,5 uur aanwezig) € 825,00 excl. reiskosten en excl. btw
3 x 30 min. (2,5 uur aanwezig) € 950,00 excl. reiskosten en excl. btw
4 x 30 min. (3,5 uur aanwezig) € 1075,00 excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

36.The Swinging Sleighbells

The Swinging Sleighbells:
Drie zangeressen met meezingende gitarist.
Populaire christmas-songs in verrassende arrangementen .
De groep neemt zelf een kleine zanginstallatie mee.
Op 1e en 2e kerstdag en kerstavond (24 december) wordt een toeslag van
30 % op de prijs berekend.

Prijs: 3 x 20 minuten binnen 3 uur op aanvraag excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

37.Santa Singers

Santa Singers
Koor van 8 – 12 zangers (m/v)
Afwisselend kerstrepertoire afwisselend a capella gezongen en begeleid met orkestbanden. Kleine geluidsinstallatie inbegrepen.
Op 1e en 2e kerstdag en kerstavond (24 december) wordt een toeslag van
30 % op de prijs berekend.

Prijs: 4 x 30 minuten binnen 4 uur op aanvraag excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

38.Christmas Juuzz

Jazz-zangeres.
Tape-act.
Engelse, easy listening Jazz standards en jazz christmas-songs
Prijs incl. kleine geluidsset.
Reisafstand tot 30 km (v.v.) is vrij van reiskosten.
Op 1e en 2e kerstdag en kerstavond (24 december) wordt een toeslag van
30 % op de prijs berekend.

Prijs: 3 x 30 minuten binnen 3 uur op aanvraag excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

39.Nina, The Christmas Elf

Singer Songwriter
Engelstalige easy listening songs in kerststijl. Prijs incl. kleine geluidsset.
Reisafstand tot 30 km (v.v.) is vrij van reiskosten.
Op 1e en 2e kerstdag en kerstavond (24 december) wordt een toeslag van
30 % op de prijs berekend.

Prijs: 3 x 30 minuten binnen 3 uur op aanvraag excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

40.Raoul, The Christmas Crooner

Tape-act. Engelstalig Crooner repertoire (Bublé, Sinatra, e.a.) en jazzy christmas-songs
Ook te boeken als duo (met piano- of gitaarbegeleiding).
Prijs incl. kleine geluidsset.
Op 1e en 2e kerstdag en kerstavond (24 december) wordt een toeslag van
30 % op de prijs berekend.

Prijs: 3 x 30 minuten binnen 3 uur op aanvraag excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

41.Solid Christmas

2 zangeressen
Tape act, populair Engelstalig kerstrepertoire.
Prijs incl. kleine geluidsset.
Reisafstand tot 30 km (v.v.) is vrij van reiskosten.
Op 1e en 2e kerstdag en kerstavond (24 december) wordt een toeslag van
30 % op de prijs berekend.

Prijs: 4 x 30 minuten binnen 4 uur op aanvraag excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

Tags:

Kerstmuziek,  Kerstmarkt muziek, kerstkoor, kerstmuzikanten, kerstmannen orkest, kerstmuziek op kerstmarkt,  kerstartiesten boeken, kerstartiesten inhuren, kerstmuzikanten boeken,  kerstmuzikanten inhuren,  zingende kerstman, zingende kerstman inhuren,  zingende kerstman boeken, zingende kerstman reserveren,  kerstsfeer muziek, muziek voor kerst, charles dickens muzikanten boeken, zingende kerstboom boeken,  zingende kerstboom inhuren,  zingende kerstboom reserveren, kerstmannenorkest, kerstkoor, kerstkoor reserveren,  kerstkoortje, kerstkoortje boeken, Charles Dickens kerstkoor, zingende kerstman, muzikale kerstman,  kerstartiest, kerstmannen looporkest, dixieland kerstmannen orkest, Dickens dixielandorkest,  dixieland orkest,