Straattheater

Op deze pagina vindt u de volgende Straattheater-acts:
1.Vuurspuwster, 2.Vuurfreak, 3.Slijptol Act, 4.Bubblica, 5.Éénwielfietser, 6.Stripfiguren, 8.Accordeonist met Dwerg, 9.De Houten Speelgoedsoldaat, 10.Hartendieven, 11.Koning van het Bos, 12.Lady Flowers, 13.Voetlezer Sole to Soul, 14.Jongleur-straatanimator, 15.Rococo in Zilver, 16.Renaissance in Goud, 17.Mediterende Boeddha, 18.De Tovenaar, 19.De Schipper, 20.De Marionette, 21.Mime Duiveltje, 22.Mimespeler, 23.Juffrouw Theepot, 24.Sneeuwwitje, 25.Klassiek (Straattheater), 26.Kermispaardje, 27.Bloemen animatie, 28.Karikaturist – Sneltekenaar, 29.Dance Acts, 30.Modern Pierrot, 31.Nostalgische Melodie, 32.Hollandse Dames, 33.Clown Jongleur, 34.Wandelend Dagboek, 35.Slangendanseres met professionele fotograaf, 36.Fire Girls, 37.De Strijdkar van Furia, 38.Captain Qrep, 39.Buikdanseres met of zonder slang, 40.Dame in Delfts Blauw, 41.Dame in Zoetroze, 42.Prinses Minima en Prins Willem Alles, 43.De Verschrikkelijke Mendozies, 44.Waarzegster, 45.Ganzenfanfare, 46.Levende Bankstel, 47.Robot Act, 48.De Dwerg, 49.Nightingale in Golden cage, 50.Wild West, 51.Snelcursus zakkenrollen, 52.Accordeonist, 53.Fabela, de muzikale nar, 54.Kaptein Corneel, 55.Hippo-Campus, 56.Mondriaan, 57.Fantasia, 58.De Nar60.Koning Midas, 61.Het Cadeautjes Team, 62.Doe eens lief, 63.Moeders Trots, 64.Godin van de Landbouw, 65.De Mosselman, 66.Mademoiselle Parfum, 67.Verkeerd Verbonden, 68.De Fotograaf, 69.Twee emmertjes water halen, 70.De Docent, 71.Het Vrijheidsbeeld, 72.Griekse Beelden, 73.Minke, 74.Mops-totem, 75.Ballerina en Lakei, 76.Le Passant, 77.Winter Paardjes Verlicht, 78.Muziek van alle Tijden, 79.De Ballen Express, 80.Reuzen Bellen Blazen, 81.Regina Della Music, 82.30 seconds, 83.Dreamgirls, 84.Vive La Fleur

1.Vuurspuwster

Deze zeer spectaculaire vuurshow met of zonder jongleren is geschikt van o.a festivals, als ontvangstact, als afsluiting of als show op uw feest/bedrijfsfeest.
Ook is binnen mogelijk zolang het plafond aan de 4 meter hoogte voldoet.
Het kan met muziek en zonder muziek, ook is er een mogelijkheid dat deze show als mobiel/wandelend wordt ingezet.

Prijs: 2 of 3 x 8 min. binnen 2 uur of 1 x 20 min. met of zonder muziek op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

2.VuurfreakVuurspuwen, vuurvreten, vuurjongleren, vuuranimatie… omdat deze vorm van entertainment niet geheel zonder gevaar is (hij zorgt dat zijn publiek op gepaste afstand blijft staan) worden zijn magische vuuroptredens hoog gewaardeerd. Vuurartiesten hebben nu eenmaal iets mystieks en als zijn performance in het duister plaatsvindt, dan geeft dat sowies een extra lading door het enorme kontrast. Ook zijn act met vuurbal slingeren (aan een ketting) behoort tot de mogelijkheden.

Prijzen: 4 uur (4 shows van ± 15 à 20 min.) tussen de 600,00,- en 700,00,- excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

3.Slijptol Act

Slijptolact met een Rock randje!
Bij deze gitaarvirtuozen vliegen de spetters er niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk vanaf.

Prijs: 2 x 8 min. binnen 2,5 uur solo 425,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

4.Bubblica
Bubblica’s mobiele zeepbellen straattheater brengt uw evenement tot leven!

Met de straattheater act van Bubblica brengen zij op hun unieke manier uw fantasie op hol. Laat u betoveren door de ongrijpbare realiteit van dit tijdloze spektakel!

De show is een zeer geschikte aanvulling op uw feest, festival, (bedrijfs-) evenement, bruiloft, en alle andere speciale gelegenheden. Zij bieden vermaak voor grote en kleine groepen mensen, jong en oud.

 Tijd krijgt een ander perspectief, ruimte wordt op speelse wijze bespeeld, even lijkt de wereld alleen maar te bestaan uit de ongrijpbare schoonheid van de zeepbellen.

Het verhaal achter het straattheater

In een ver, ver zonnestelsel, bevindt zich een planeet gehuld in een zeepbel. De bewoners van deze planeet, van het ras Creatura Bubblicea, hebben hun gehele leven de taak deze zeepbel in stand te houden.

Als deze bel kapot zou gaan, zou leven op deze planeet onmogelijk zijn.

In de afgelopen eeuwen is een van de basisgrondstoffen van het sop schaars geworden. Een aantal van de Bubblicei werden door de belangrijksten van hun planeet op expeditie gestuurd. Op zoek naar een specifiek materiaal om hun atmosfeer mee te beschermen. Decennium na decennium, lichtjaar na lichtjaar, reisden zij. Iedere planeet die zij tegenkwamen deden zij aan. Over de tijd verbeterden zij hun techniek, en reisden vaak af terug naar huis om hun ontdekkingen te demonstreren. Maar keer op keer moesten zij verder op zoek.
Het onderzoeksteam van Bubblica hoopt hier op aarde een doorbraak te maken. Zouden zij vinden wat zij zoeken?

De twee spelers brengen met hun mobiele voertuig een performance van ongeveer 30 minuten, wat met een muziekstuk een op zich staande voorstelling is.

Daarnaast is ook een walking act te boeken, waarbij de spelers rondlopen met hun voertuig om op diverse plekken een kleine show te geven bijv 3x 30 min binnen 4 uur.

Beide shows zijn meerdere malen op een dag in te plannen.

Prijs: door de meerdere mogelijkheden op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

5.Éénwielfietser

Éénwielfietsen is een superleuke aanvulling voor uw evenement! Er zijn mogelijkheden dat de fietser(ster) gaat vuurspuwen en/of jongleren.

Prijs: 3 x 20 min. binnen 3 uur vuurspuwen en/of jongleren op aanvraag excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

6.Stripfiguren

Deze schattige stripfiguren zijn één en al gezelligheid! Deze schatjes hebben een hoog knuffelgehalte en zijn breed inzetbaar bijv tijdens parades.
Ook is er een mogelijkheid in combinatie met een cyberclown!

Keuze uit: Beer, Eland, Hond en Kat

Prijs: 4 x 40 min. binnen 4 uur 350,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

8.Accordeonist met DwergStraattheater met een grijns! Wat komt daar aangelopen in de straten, is het een dwerg?
Een accordeonist zittend op de de rug van een dwerg.
Geschikt als straattheater-act op uw festival, waar dit duo ook verschijnt, het is altijd een groot succes.

Prijs: 2 uur 450,00,- 3 uur 550,00,- 4 uur 620,00,- excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

9.De Houten SpeelgoedsoldaatDe houten speelgoedsoldaat is tot stilstand gekomen. Hij wacht tot iemand hem tot leven wekt. Breng jij deze living statue in beweging door aan zijn sleutel te draaien? Misschien loopt hij wel een stukje met je op! Dit is een stijlvolle living statue, waarbij het publiek wordt betrokken.

Deze act is:
– zeer interactief doordat het publiek aan de sleutel mag draaien.

Specificaties :
– Leuk voor kinderen en volwassenen.
– De optredens vinden plaats binnen een dagdeel van 4 uur.
– De act is inzetbaar voor bedrijven, straattheaterfestivals, feesten, beurzen, evenementen etc.

Prijs :
4 x 30 minuten 695,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

10.Hartendieven

Twee nostalgische wit geklede Hart Veroveraars; het is net of ze een echt porseleinen sprookje vormen. Samen laten ze hun publiek genieten van de schoonheid uit de Franse cultuur. Hartelijk welkom ! zeer fraai entree entertainment!

Prijs: 2 sets van 40 min. 3 sets van 40 min. of 4 sets van 40 min. op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

11.Koning van het bosWilt u straattheater inhuren? U kunt deze bijzondere straattheater act boeken bij AZ-Boekingen. De koning van het bos gaat samen met de aap een kijkje te nemen in de stad. De koning is argwanend. De aap daarentegen heeft het al snel naar zijn zin. Hij krijgt waardering van het publiek, voor zijn brutale streken en acrobatische trucs. De mensen blijken ook nog eens heerlijke luizen te hebben. Zou de Koning ook vertrouwen in de mensen krijgen?

Deze straattheater act inhuren? Deze act is:
– spectaculair door de acrobatische trucs van de aap.
– zeer interactief door de aap die veel contact maakt met het publiek.

Specificaties:
– De optredens van de straattheater act vinden plaats binnen een dagdeel van 4 uur.
– De acteur die de aap speelt is een freerunner.

freerunning: Een sport die op dit moment in Nederland in opkomst is. De artiest gebruikt daarbij straatelementen om fraai uitziende tricks en moves te doen. Bijvoorbeeld salto’s van bankjes, tegen muurtjes oplopen en spectaculaire sprongen.

Prijs : 4 x 30 minuten op aanvraag  excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

12.Lady Flowers

Lady Flowers is een prachtige dame, kleurrijk en vol met bloemen. Met haar bloemenmandje tovert ze u naar een andere wereld, waar alles mooi en vrolijk is. Zeer fraai entertainment !

Onderstaande gages zijn excl. 9% btw en exclusief reiskosten € 0,25 vanaf Dongen (Br)

Prijzen:
2 sets van  40 minuten  (3 uur)    € 560,00
3 sets van  40 minuten  (4 uur)    € 590,00
4 sets van  40 minuten  (5 uur)    € 625,00

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

13.Voetlezer Sole to Soul

Schoenpoetser ‘Girham Ashram uit Oezbekistan’ leest uw ziel in uw zool.  Hij ziet hele waarheden in halve zolen en omgekeerd. Keuzes en kruispunten in uw leven tekenen zich af in uw profiel. Loopt u de kantjes er wel eens vanaf; staat u regelmatig op uw strepen of loopt u teveel op uw tenen? Toon hem uw zool en hij vertelt u hoe u op aarde staat.

In een paar maanden tijd is deze act al tientallen keren verkocht, omdat het zoveel meer is dan alleen een theateract.
Iemands voet is de aanleiding om het te hebben over: ‘Hoe staat u eigenlijk in het leven?
Het resultaat: koddige, Margreet Dolman-achtige gesprekken over hoop, twijfel, ambitie en idealen in tijden van crisis.
Behalve vermakelijk, kan deze act ook een grappige manier zijn om een gesprek bij medewerkers los te weken over een thema dat speelt binnen een bedrijf.
Op het bevrijdingsfestival Roermond ontlokte deze act humoristische gesprekken over (on)vrij zijn, het Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking gebruikte de act om studenten aan het denken te zetten over hun idealen. Girham kan niet wachten om uw voeten te lezen!

Prijs: 4 uur 700,00,- excl. reiskosten en excl. btw
Prijs: Een hele dag op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

14.Jongleur-Straatanimator


Deze straatshow is een korte, maar krachtige interactieve voorstelling van ongeveer 15-20 minuten. Tijdens deze voorstelling geniet het publiek van hilarische comedy en spectaculaire acts. Er wordt gejongleerd, gegoocheld, met diabolo’s gegooid en zelfs brandende fakkels zullen hun weg door het luchtruim vinden!
Tijdsduur: 15-20 minuten. De show kan meerdere keren gespeeld worden.
Speelvlak: zeer flexibel (ideaal: 4 x 4 x 4 meter), de artiest beschikt over eigen PA-systeem geschikt voor een publiek tot 300 man.
Geschikt voor o.a. straatfestivals, braderieën, winkelcentra en beurzen.

Prijs:

1 uur: Op aanvraag
2 uur: Op aanvraag
3 uur: Op aanvraag
4 uur: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

15.Rococo in Zilver

Kenmerk: Fascinatie – Verwondering
Categorie: Levende Standbeelden; Animatie Acts; Dans en Bewegingstheater
Deze twee zilver gekleurde klassieke figuren zijn als
ontvangst act op sokkels, in een levend schilderij, als animatie act
of op een podium met decoraties als tableaux vivant inzetbaar.Als animatie act maken zij gebruik van typische bewegingspatronen
en vormen zij een afgewisseld spel van fraaie beweging en fixatie.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

16.Renaissance in Goud

Kenmerk: Fascinatie – Verwondering
Categorie: Levende Standbeelden; Animatie Acts
Deze Dame en Heer voelen zich op iedere plek in hun element.
Op hun sokkels, in hun decoraties op een podium of als animatie act tussen de gasten.
Zij spelen een frivool spel van fraaie bewegingen en non-verbale interactie
en fixeren telkens weer in tot de verbeelding sprekende poses…
Door kleine aanpassingen zijn beide beelden ook als
Venetiaanse beelden inzetbaar..

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

17.Mediterende Boeddha

Kenmerk: Fascinatie – Verwondering.
Categorie: Levende Standbeelden; Straattheater;
In een diepe meditatie verzonken
en begeleid door de klanken van de sitar
verrast hij zijn gasten zo nu en dan door hen zijn
waardige blik te gunnen en plotseling te verwonderen
met zijn klaar klinkende bel…De act kan worden aangevuld met verschillende decoratieve
elementen en de discipelen welke hem telkens omringen
brengen een vrolijk bewegend en dansachtig spel…

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

18.De Tovenaar

Deze oude Magiër is afkomstig uit een sprookjeswereld.
Compleet met zijn toverstaf en glazen bol betoverd hij jong en oud. Af en toe tovert dit levende standbeeld ook rook uit zijn sokkel.

Prijzen:
2 x 40 min. binnen 3 uur 550,00,- excl. reiskosten en excl. btw
3 x 40 min. binnen 4 uur 575,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

19.De Schipper

Een verweerd koper beeld die in volle triomf achter zijn roer staat. Hij houdt alles goed in de gaten en vaart altijd de juiste koers.

Dit levende standbeeld won het diploma Esthetiek op de WK living statues 2010, categorie professionals.

Prijs: 2 x 40 of 3 x 40 of 4 x 40 min. op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

20.De Marionette

Kenmerk: Fascinatie – Verwondering
Categorie: Dans en Bewegingstheater; Animatie Acts; Kindertheater; Straattheater; Voorstellingen en Openingsacts; Steltentheater
Een combinatie van klassiek ballet en pantomime.

De marionette speler komt met zijn kist aangelopen.
Met grote trage passen beweegt hij zich voort.
De spanning stijgt, het publiek wordt stil.
Dan opent de speler de grote kist
en haalt trots zijn meest geliefde speeltje
‘de marionette’ tevoorschijn.
Het frivole stel beweegt zich door de ruimte.
Het mooie popje danst in het rond.
Hup, op haar spitzen de hoogte in en dan weer op de grond.
Door middel van haar fraaie bewegingen bespeelt ze het publiek.
Een zachte streling.
Een lief gebaar.

De act wordt ondersteund door harp muziek.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

21.Mime Duiveltje

Kenmerk: Humor, Fascinatie & Verwondering.
Categorie: Straattheater; Animatie Acts
Het duiveltje is een traditionele mime/animatie act.
Prikkelend, verleidend en uitnodigend vindt hij zijn weg tussen de gasten en door de interactie zal menig kijker of toeschouwer dan ook verleidt worden tot actieve deelname aan het spel.
Louter gebruik makend van zijn mimiek en beweging creëert hij een spel, dat afgewisseld door het spiegelen, gefragmenteerde bewegingen, slowmotion tot een boeiend en afwisselend geheel wordt gemaakt.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

22.Mimespeler

Kenmerk: Fascinatie & Verwondering
Categorie: Animatie Acts; Kindertheater; Straattheater
De Mimespeler is een traditionele mime act waarbij de speler geen gebruik maakt van spelattributen…
Louter gebruik makend van zijn mimiek en beweging creëert hij een spel, dat afgewisseld door verschillende spel technieken en disciplines zoals het spiegelen, gefragmenteerde bewegingen, slowmotion en een expressief beeldend vermogen, tot een boeiend geheel wordt gemaakt..
De interactie met het publiek en de beeldende verhalen welke de mimespeler telkens weer ten uitvoer brengt, maken dat het publiek gefascineerd blijft door zijn spel en menig kijker of toeschouwer zal dan ook verleidt worden tot actieve deelname in dit beeldende geheel vol van verrassingen…

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

23.Juffrouw Theepot

Een vrolijke madame die iedereen met haar warmte en openheid verwelkomt voor een grandioos kopje thee.

Prijzen:
2 x 40 min. binnen 3 uur 450,00,- excl. reiskosten en excl. btw
3 x 40 min. binnen 4 uur 475,00,- excl. reiskosten en excl. btw
4 x 40 min. binnen 5 uur 515,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

24.Sneeuwwitje

Sneeuwwitje en haar dwergen, maar ze telt er maar 6! Waar is nummer 7? Aan het publiek om mee te zoeken!

Ondertussen wil ze ook een hap nemen van de lekkere rode appel, maar is dat wel verstandig? Of deze straattheater act nu kinderen of volwassen moet aantrekken; deze living statue is leuk voor iedere leeftijdsgroep.

Prijzen:
2 x 40 min. binnen 3 uur 450,00,- excl. reiskosten en excl. btw
3 x 40 min. binnen 4 uur 475,00,- excl. reiskosten en excl. btw
4 x 40 min. binnen 5 uur 515,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

25.Klassiek (Straattheater)

Deze porseleinen living statues komen rechtstreeks uit de 18e eeuw om hun publiek te laten genieten van de schoonheid van toen.

Ze zijn charmant en stiekem erg dol op elkaar. Deze straattheater act is zowel mobiel als op een vaste plek in te zetten.

Prijs: 3 x 40 min. binnen 4 uur 795,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

26.KermispaardjeEen antiek kermispaardje met daarop een beeldschone dame die oud-Hollandse liedjes live voor haar publiek zingt. Zij rijdt gezellig rond op haar paardje en zingt welbekende liedjes van o.a. Willeke Alberti & Wim Sonneveld.

Uiteraard is het geluid verstrekt waardoor het publiek hier in volle teugen van kan genieten.
Deze act is dan ook een plaatje om naar te kijken en een nachtegaal om naar te luisteren.

Prijs: 1 persoon 3 x 40 min. binnen 4 uur 795,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

27.Bloemen animatie


Een animatie act die graag de bloemetjes buiten zet!

Deze sprankelende typetjes in bloemenstijl laten het publiek een keuze maken uit verschillende VergeetZEniet bloemetjes;

De ‘zoete bloem’ (iets te snoepen), de ‘uitvoerende bloem’ (een kleine performance als in een liedje), de ‘warme bloem’ (een warme knuffel) en niet te vergeten de ‘herinneringsbloem’ (Polaroidfoto).

Kortom deze speelse animatie draagt bij aan succes op iedere gelegenheid; de dames zorgen er dan ook gegarandeerd voor dat je ‘ZE niet vergeet’!

Prijs: 2 personen 4 x 40 min. binnen 5 uur 850,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

28.Karikaturist – Sneltekenaar


Met gevoel voor humor en een bijzonder opmerkingsvermogen, tekent hij snel en frappant een gelijkend karikaturaal portret die meer laat zien dan alleen een grappige tekening. Zijn unieke tekenshow is een interactie met het publiek en een onvergetelijke belevenis!

Prijzen:
2 uur 795,00,- excl. reiskosten en excl. btw
3 uur 875,00,- excl. reiskosten en excl. btw
4 uur 975,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

29.Dance Acts

Complete dansshows van gogo, Latin t/m Freestyle. Bij AZ-Boekingen boekt u ervaren en hoogopgeleide dansers en danseressen.

Prijs: 4 x 10 min. binnen 4 uur: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

30.Modern Pierrot

Deze prachtige act is zowel solo als in duo (marionette te boeken).
Vraagt u gerust naar de vele mogelijkheden van deze act. Ook is een combinatie mogelijk om Pierrot als hostingdame in te zetten.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

31.Nostalgische MelodieAfgelopen jaren is Michiel druk bezig geweest met het opknappen van dit Delfts blauwe draaiorgeltje. Nu hij eindelijk trots mag zijn op dit sierstuk, gaat het toch nog mis.

In deze straattheater act probeert hij samen met het publiek zijn orgeltje weer draaiend te krijgen. Wanneer dit uiteindelijk lukt is het resultaat verbluffend: niet alleen komt er een prachtig geluid uit het orgel, ook de Delfts blauwe poppetjes beginnen te dansen op hun klompjes..

Een theaterstuk van 5-10 minuten waarbij het publiek wordt meegenomen in een nostalgisch sprookje.

Prijs: 3 personen binnen 5 uur 4 x 30 min. 1250,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

32.Hollandse Dames

Twee nostalgische dametjes; het is net of ze van echt Delfts blauw porselein zijn. Samen laten ze hun publiek genieten van de schoonheid uit de Hollandse cultuur. Hartelijk welkom ! zeer fraai entree entertainment Gages zijn exclusief 6% btw, exclusief reiskosten € 0,25 vanaf standplaats .

Prijzen: 2 x 40 min. 3 x40 min. of 4 x 40 min. op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

33.Clown JongleurDeze veelzijdige Belgische acrobaat-jongleur-entertainer voelt zich als klassieke witte pierrot volledig op z’n gemak als hij over straten en pleinen ‘jumpt’. Op zijn powerskips gaat het lopen en springen (‘fly-jumpen’) in een extreme stroomversnelling, maar telkens zodra hij even stilstaat (hij zoekt voortdurend naar publiek en toeschouwers) pakt hij zijn kegels en jongleert daar lustig mee op los. Tussendoor maakt hij enorme zeepbellen (als er niet te veel wind staat..) wat eveneens een geweldig schouwspel is voor jong en oud.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

34.Wandelend Dagboek


Loop je rond met een spannend verhaal dat je maar niet uit je hoofd krijgt of heb je net de liefde van je leven ontmoet?
Twee levensechte, charmante gastenboeken bieden uitkomst. Aan de hand van een grote strik zijn deze boeken te openen.
Pen in de hand en schrijven maar! Of je nu spannende avonturen beleefd hebt, je zielenroerselen of dichterlijke uitspattingen kwijt moet, het papier is geduldig en het wandelend gastenboek zelf ook. Ze zijn ook een elegante aanwezigheid als gastenboek.
Bovendien is de performance zeer geschikt om publiek/genodigden een vraag te stellen over een bepaald onderwerp.
Het is een leuke manier om interessante informatie (meningen of ideeën) te verzamelen.
De titel op de gastenboeken wordt aangepast met de naam van uw evenement. De teksten worden desgewenst gepubliceerd op de Facebookpagina van het event of overhandigd aan de organisatie.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

35.Slangendanseres met professionele fotograaf


Niet iedereen maakt even een exotische verre reis of vakantie,  laat staan dan men samen met een wild beest of reptiel (slang)  op de foto gaat. Met deze professionele slangen-danseres kunt u ook op de foto door er gewoon naast te gaan staan, of u doet de slang om u nek om samen met de danseres op de foto te gaan. Daarvoor hoeft u slechts voor het decor te gaan staan (of zitten) die speciale achtergronden heeft.

Op publieksevenementen ervaren gefotografeerde personen maar ook omstanders dit als uniek entertainment. De Funfotograaf  beschikt over een groot bestand van originele achtergrondfoto’s voor diverse thema’s. Indien gewenst kan dit aangevuld worden met kleding en accessoires. De creatieve mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. De opdrachtgever ontvangt alle gemaakte opnames op CD-rom en/of (vlugger) via Wetransfer.com  De foto’s kunnen gepubliceerd worden op Facebookpagina’s. Ook is het mogelijk om tijdens een evenement de foto’s zeer snel te printen (= meerprijs). In minder dan 18 seconden rolt en kant-en-klare glossy foto (13 x 18 cm) uit de printer en is meteen droog. Voor reclame- en marketing doeleinden kan een logo en/of tekst worden mee geprint.

Het aantal foto’s (digitaal) is onbeperkt !

Prijs: Duur 2 x 40 min. te samen met slangenvrouw + 2 uur solo mobiele fotograaf vanaf  975,00,-

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

36.Fire Girls


Fire Girls verzorgen een dansshow met bewegende vuurbalijnen en attributen. Prachtig en sensationeel om te aanschouwen:
poi, waaiers en vuurvingers, show van ± 13 minuten.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

37.De Strijdkar van Furia

Deze boosaardige feeks maakt de straten en pleinen onveilig met haar strijdkar, getrokken door twee vuursoldaten met brandende helmen. Soms stoppen ze onverwacht om wat herrie te schoppen, met elkaar, of met het publiek. Altijd komt het vuur daar aan te pas.

Prijs: 3 acteurs, 4 uur (2 x 45 minuten)  1.895,00,-
Het aantal spelers is uit te breiden (prijs op aanvraag)

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

38.Captain Qrep


De kaperkapitein gehard door bulderende golven en bloeddorstige zeeslagen.De fijne kneepjes van het vak zijn hem van jongs af bijgebracht. Niet alleen spelen met vuur en zwaarden, maar ook van dichtbij laat hij zien uit welk hout deze piraat gesneden is. Spullen verdwijnen en verschijnen, speelt hij eerlijk of haalt hij alles uit de kast om vals te spelen?
Durft u de confrontatie aan ? Captain Qrep is een personage die staat voor de typische vermenging van (close-up)magie, theater en vermaak in thema.

Prijs: 3-4 uur 825,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

39.Buikdanseres met of zonder slang


Een bijzondere feestavond of  ‘s middags in het winkelcentrum een buikdanseres ! Men kan ook kiezen om samen met de danseres en een grote tropische slang op de foto gaan. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijs: 1 x 30 minuten vanaf 495,00,- excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

40.Dame in Delftsblauw


Deze dame volledig in het Delftsblauw heeft in haar prachtige kledij briefjes waarop korte melodietjes staan, die dan na het trekken uit haar kleding kort gespeeld zullen worden. Zij speelt nummers uit de volgende landen: Nederland, Italie, Engeland, Frankrijk, Zweden en Schotland. Ook is het mogelijk om bijv. als winkelier zelf nummers te maken voor de promotie in uw winkelcentrum!

Prijzen:
2 uur (2 x 45 min.)  425,00,-  excl. reiskosten en excl. btw
3 uur (3 x 45 min.)  525,00,-  excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

41.Dame in Zoetroze


Deze dame in het zoetroze heeft in haar prachtige suikerzoete kledij briefjes waarop korte melodietjes staan, die dan na het trekken uit haar kleding kort gespeeld zullen worden. Zij speelt nummers uit de volgende landen: Nederland, Italie, Engeland, Frankrijk Zweden en schotland. Ook is het net als met de dame in Delfsblauw mogelijk om als winkelier zelf korte nummers aan te leveren voor de promotie in uw winkelcentrum!

Prijzen:
2 uur (2 x 45 min.) 425,00,- excl. reiskosten en excl. btw
3 uur (3 x 45 min.) 525,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

42.Prinses Minima en Prins Willem Alles


Dit zijn wel twee hele leuke typetjes. Ze verschijnen op straat als leden van de koninklijke familie, maar ze worden door niemand herkend.
Dan moeten ze er zelf maar voor zorgen dat ze bekend worden……. Zij zullen voor een lintjes-regen zorgen op locatie.
Met officieel moment, waarbij de ontvanger op Koninklijke wijze geëerd wordt

Prijs: 1 uur 395,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

43.De verschrikkelijke Mendozies (Alfredo & Marini Mendozie)

Alfredo en Marini zijn de echte krachtpatsers uit een oud circusgeslacht , fakirs pur sang. Mensen van vlees en bloed, maar vooral van spieren. Zij kennen geen angst, zij voelen geen pijn. Deze artiesten dagen iedereen uit voor een bloedstollende krachtmeting. Met authentiek kermisvermaak staan zij hun mannetje met een spannende en humorvolle fakiract. Een uitzonderlijke show met glas, vuur, messen, stenen en een elektrische grasroller voor een publiek met stalen zenuwen. U ziet ook twee mannelijke ego’s in een hilarische race om de hoogste plaats op de apenrots. Een race waarin het publiek  genadeloos wordt meegesleurd.  Authentiek kermisvermaak, indrukwekkend en dolkomisch. Een goede afloop is niet gegarandeerd. Deze voorstelling kan binnen of buiten, met of zonder vuur worden gespeeld. Een ideale straattheateract of een spectaculair onderdeel van een feest. Duur van de voorstelling: 40 minuten, eventueel verdeeld in 2 blokken van 20 minuten.

Prijzen: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

44.Waarzegster

Zwervend door Europa trekt Madame Rozalien met haar caravan door Europa. Met haar caravan leidt ze een zwervend bestaan.
Af en toe slaat ze haar bivak op. Soms wordt ze begeleid door haar broer Arpadion, die mooie melodieën speelt op zijn accordeon en de mensen aanspreekt. Zigeuneract, Animatie en muziek…handelend, flirtend, liefdesliederen zingend en Hongaarse melodieën.
De verhalen en liederen klinken bij theaterfestivals, campings en waar dan ook mensen zijn.
Met haar tarotkaarten geeft Madame Rozalien de mensen inzicht in het leven. Maar, vooral zorgen Arpadion (muzikant) en Madame Rozalien, voor leven in de brouwerij en kleuren het bestaan, wel of niet geassisteerd door mensen uit hun naaste zigeunerfamilie. Neem een kijkje in de caravan en u
bent sprakeloos…

Waarzegster                                 4 uur   610,00,-
Waarzegster met Tarotbar        4 uur   685,00,-
Waarzegster met Caravan         4 uur   685,00,-

Waarzegster met muzikant       4 uur   995,00,-
idem met Tarotbar/muzikant   4 uur  1125,00,-
idem met Caravan/muzikant    4 uur  1125,00,-

Prijzen zijn excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

45.GanzenfanfareMet tromgeroffel, gefluit en gegak trekken zij door de straten van dorp tot stad: ’n fanfare met ganzen. Deze unieke en verbijsterende combinatie van mens, muziek en gans brengt groot en klein in verrukking als zij als echte fanfare voorbij marcheren. Gebaseerd op de eeuwenoude traditie van het ganzenhoeden, brengen deze artiesten met rasechte Toulouser ganzen een verrukkelijk schouwspel. “De Ganzenfanfare” is een olijke, vrolijke en zeker meest ludieke noot op uw straat- of theaterfestival, braderie, jaarmarkt, expo, in uw winkelcentrum kortom… eigenlijk overal waar het feest is.

Prijs: 4 uur  (4  shows van  ± 20/25 minuten)  1040,00,-  excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

46.Levende BankstelU kunt lekker onder uit zakken op de bank om uit te puffen. Of gewoon genieten van het neo-barokke meubelstuk dat kijkt, fronst, wenkt, zwijgt, fluistert of gebaart. Links en rechts voelen zich overal thuis en laten zich graag verhuizen. Ze hebben alle wijsheid in pacht maar van koetjes en kalfjes weten ze ook het fijne. Deze canapé voor twee kletst gezellig met u mee!

Technische gegevens:
– 1,95 meter lang, 1,05 meter diep, hoogte 1,3 meter
– deurdoorgang minimaal 80 centimeter
– minimale afmetingen voor lift 1,95 x 0,80 meter
– vervoer via trap is niet mogelijk, vlakke ondergrond noodzakelijk.
– speelduur in overleg, max. 4 x 30 minuten

Prijs: 4 uur  1225,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

47.Robot Act

Door zijn jarenlange ervaring op beurzen in binnen- en buitenland, heeft deze Robot acteur een ijzersterk concept ontwikkeld.  Uiteraard is deze futuristische animatie ook geschikt op straatfestivals en evenementen. Met eventueel de inschakeling van de pers heeft u een geweldige publicitaire knaller. Mochten die laatste het niet de moeite waard vinden, jong en oud willen sowieso graag met hem op de foto en een ‘selfie’ met hem is zo gemaakt.

Prijs: 4 uur (4 x 45 min.) € 650,00 excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

48.De Dwerg

Midden in de natuur woonde eens een Dwerg. Hij woonde daar samen met een kraai, een vlinder en een draak. De mensen hadden zich namelijk teruggetrokken om elders hun eigen wereld te scheppen; de natuur was hun blijkbaar niet genoeg. De dwerg kon de mensen missen als kiespijn, want met al hun rare bedenksels en gebouwen brachten ze alleen maar verwarring en onrust.  Zonder hen kon hij tenminste weer rustig zijn eigen leventje leiden. Maar dan gebeurt er iets bijzonders…

Op een een dag vindt de Dwerg een ei van goud! In al zijn enthousiasme probeert hij dit ei uit te broeden, zonder zich daarbij te realiseren dat hij hierdoor meegesleurd zal worden in een reeks van gebeurtenissen die zijn rustige leventje goed overhoop haalt…De komische en ontroerende Dwerg brengt jong en oud met dit verhaal in vervoering! En ook al spreekt de Dwerg in de taal van, vogels, draken, eenhoorns, vissen en bomen,  iedereen kan het verhaal volgen. Diep in zichzelf is geen enkel mens immers de oorspronkelijke taal van het hart vergeten, waarmee alle bewoners hier op aarde elkaar oorspronkelijk goed verstonden.

Prijs: 3 x 30 of 4 x 20 min. 1.100,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

49.Nightingale in Golden cage

Nightingale in Golden cage
‘We nemen je graag mee in dit wonderlijke en muzikale liefdesverhaal tussen de ‘Nachtegaal’ en de virtuoze ‘Kat Miauzart’ . Vanaf het eerste moment dat de Kat de Nachtegaal hoorde zingen werd hij betoverd door haar zang en was hij opslag verliefd. Om haar liefde voor zich te winnen besloot hij vegetariër te worden en sindsdien zijn zij een opmerkelijk paar. Ze reizen de wereld over met hun piano en zij zingt aan ieder die het maar horen wil ‘Liefde overwint alles’. Al zit de nachtegaal natuurlijk wel voor de zekerheid veilig in haar kooi!
Deze act is geschikt voor jong & oud en heeft ook verlichting zodat deze act prachtig kan stralen in de avond uren.’

* Voor bedrijfsevenementen waarbij de act bijvoorbeeld als entree act staat, kan de act ook worden aangepast naar een pianist met wat minder “poespas” (letterlijk en figuurlijk) en de setlist kan worden aangepast.

Prijzen en mogelijkheden: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

50.Wild West

Een act in de Kentucky” stijl jaren ’50. Grote hoeden en cowboylaarzen. De Mexicaanse Maria werkt als waarzegster. Kees, gewapend met banjo en mondharmonica klampt vooral mensen aan in gebrekkig Nederlands met Amerikaans accent.

Kortom, naast de mooie muziek, die overal op het plein klinkt, een ludieke vorm van animatie op het plein met dit typisch Rotterdams product uit de jaren ’50: De Berini! …maar dan op Amerikaanse bodem.

Een straattheateract waarbij af en toe wordt rondgereden op Berini, een paard waarop Kees en Maria in de Nieuwe Wereld rondrijden.

Prijs: 4 uur aanwezigheid, waarvan (minstens) 2,5 uur zuivere speeltijd. Extra uren in overleg mogelijk. 800,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

51.Snelcursus zakkenrollenHeeft u altijd alles al willen weten over de “zakkenrollerij”?
Grijp nu uw kans: Fabela-Rozo speelt in een 17 minuten durende voorstelling alle mogelijkheden en onmogelijkheden uit van deze kunst door de eeuwen heen.
Het is een snelle, muzikale en vooral interactieve straattheatervoorstelling over dit ogenschijnlijk ongrijpbare onderwerp.
De twee acteurs hebben een vaste opstelling, maar gaan tussen de voorstellingen door op pad om de mensen aan te spreken toch vooral naar de voorstelling toe te komen. Dat doen ze met een grote Victoriaanse kinderwagen, een accordeon en vooral veel praatjes en afleidingsmanoeuvres om iets van hun gading te vinden…
Ze introduceren in de voorstelling o.a. kunst van het “babywerpen”, het gaat over menigtes, manieren van afleiden en natuurlijk om een technische verhandeling in collegevorm.
Nieuwsgierig geworden? Boek de snelcursus zakkenrollen!

Prijs: 4 uur aanwezigheid, waarvan (minstens) 2,5 uur zuivere speeltijd. Extra uren in overleg mogelijk. 975,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

52.Accordeonist


Hij speelt de mooiste Franse, Russische of Nederlandse melodieën. En zeemansliederen. Daardoor past hij als accordeonist prima in een Franse of Russische setting en op schepen.

Prijs: 4 uur aanwezigheid, waarvan (minstens) 2,5 uur zuivere speeltijd. Extra uren in overleg mogelijk. 425,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

53.Fabela, de muzikale narFabela reist door de Lage Landen als troubadour en nar tegelijk. Met zijn toeters en bellen, zijn prachtige kostuum en puntschoenen en zijn verhalen luistert hij iedere bijeenkomst op en laat de mensen hun dagelijkse zorgen voor even vergeten. Vergezeld door zijn stokpaard weet hij elke uithoek van de Benelux te vinden, op zoek naar plaatsen waar hij spelen en zingen kan. Fabela de Nar zingt, maakt muziek, vertelt verhalen, kondigt aan- of af, maar weet soms óók te ontroeren als hij als troubadour in de ogen van een prachtige jonkvrouw een liefdeslied ten gehore brengt.

Fabela is geen jukebox, maar zingt en speelt muziek die terug doet denken aan de hofnar uit vervlogen tijden. Die brengt hij weer tot leven en zo weet hij elke gast een spiegel voor te houden: daar waar het kan, grappig en brutaal, maar altijd beschaafd en nooit plat of beledigend.
Zo is hij ook de perfecte ceremoniemeester Ook in deze tijd, bij uw feest, of bijeenkomst. Seminars en studiedagen weet hij ludiek te omlijsten en worden hoogtepunten waarover nog lang zal worden gesproken. Fabela ontlokt zelfs bij de meest stuurse mensen een lach op het gezicht.

Prijs: 4 uur aanwezigheid, waarvan (minstens) 2,5 uur zuivere speeltijd. Extra uren in overleg mogelijk. 425,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

54.Kaptein CorneelKaptein Corneel speelt de mooiste zeemansliederen.  Hij zingt zijn liederen en speelt op zijn accordeon overal waar het naar zout water ruikt. Van een tocht per schip, schrikt hij niet terug.​

Achter zich aan trekt hij zijn gestrande schip. De golven gaan woest tekeer, maar hij deinst nergens voor terug.

Wel spreekt hij Jan en alleman aan om bij hem aan te monsteren. Een beetje een brabbeltaal van Engels, Rotterdams en Frans van onderweg.

Vooral in Meisjes Loos is hij wellicht geïnteresseerd.

Bij elk straatfestival, in elk winkelcentrum verplaatst hij zich met zijn spulletjes. Liefst aan zee, maar als het ergens anders is, weet hij vast wel een sloot of plas te ontdekken, waar hij met zijn schip zal vertrekken. Trossen los!!!

Prijs 5 x een half uur in 4 uur 420,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

55.Hippo-Campus


Twee gladiatoren te zeepaard ontvangen uw gasten als waren zij Neptunes, Spartacus of Ben-Hur. In defilé dobberen deze kornuiten gebroederlijk over de woelige baren. Totdat de lansen worden getrokken en de degens worden gekruist. In oerkreten bazelen zij komische one-liners. Deze act is zeer mobiel door de twee elektrisch aangedreven geruisloze Segways. Zeer geschikt als entree-act, bijvoorbeeld bedrijfsdagen, beurzen, festivals of evenementen.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

56.MondriaanDeze unieke dans act is speciaal ontwikkeld voor het seizoen van 2017, wat als thema Mondriaan & Dutch Design draagt.

De sierlijke danseressen vertellen hun verhaal door middel van indrukwekkende dansposes.
De choreografie draait om de lege zwarte lijst, waarin zij het bekende kunstwerk van Mondriaan tot leven wekken.
De dansact is volledig in de stijl van Mondriaan en is met originele details uitgewerkt.

De Mondriaan danseressen verzorgen dan ook een spetterend dansoptreden, geschikt voor allerlei verschillende gelegenheden.

2 x 40 min. binnen 3 uur 875,00,- excl. reiskosten en excl. btw
3 x 40 min. binnen 4 uur 925,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

57.Fantasia

Een prachtige steltenact die de fantasie laat spreken.

Zijn het bloemen, vogels of toch gewoon een prachtige kleurrijke verschijning?

De steltlopers zijn als duo in te zetten, maar kunnen ook als een heuse parade worden geboekt met in totaal 5 artiesten.

Op hoge stelten dansen ze de sterren van de hemel op bijpassende muziek en laten zowel jong als oud achter in een kleurrijke fantasie.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

58.De Nar


Deze historische grappenmaker, met haar herkenbare uiterlijk en grollen, slaagt er altijd in mensen te entertainen.

2 x 40 min. binnen 3 uur 450,00,- excl. reiskosten en excl. btw
3 x 40 min. binnen 4 uur 475,00,- excl. reiskosten en excl. btw
4 x 40 min. binnen 5 uur 515,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

60.Koning Midas

Koning Midas was een legendarische Koning van Frygië.

In de Griekse Mythologie is er een mythe bekend dat hij de krachten bezat waarmee alles wat hij aanraakte in goud veranderde. Helaas kwam dit hem niet te goede waardoor hij zelf ook in goud veranderde.

Nu is hij te aanschouwen als living statue. Maar pas op voordat hij u in goud verandert!

Prijzen:
2 sets van 40 minuten (3 uur) 450,00,- excl. reiskosten en excl. btw
3 sets van 40 minuten (4 uur) 475,00,- excl. reiskosten en excl. btw
4 sets van 40 minuten (5 uur) 515,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

61.Het Cadeautjes Team

De naam zegt het al; dit vrolijke duo is dol op cadeautjes! Alleen niet voor henzelf, maar om het weg te geven aan het publiek!

Iedereen die deze enthousiastelingen tegenkomt mag dan ook een cadeautje uitzoeken uit hun goedgevulde kar!

De vraag luidt natuurlijk nog, wat voor cadeaus kan ik verwachten? Denk aan een Polaroidfoto, een live gezongen liedje, een traktatie en speciaal voor de kleintjes onder ons, hebben ze een echt cadeautje voor mee naar huis.

Kortom deze animatie act draagt bij aan succes op iedere gelegenheid en onthoudt; cadeautjes geven is aanstekelijk!

Prijs en mogelijkheden: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

62.Doe eens lief

doe eens lief
Vol glitter, franjes en hartjes zingt deze zangeres vol liefde over de liefde. Op haar mobiele decor met eigen geluidsinstallatie beweegt zij zich door het publiek. Ze zingt een uitgebreid liefdes repertoire, zodat het publiek een echte serenade kan ontvangen!

Prijs en mogelijkheden: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

63.Moeders Trots

Compleet met kinderwagen spreekt deze mooie moeder in stilte haar trots en liefde uit over haar baby. Een schouwspel dat de harten van ieder raakt. Een standbeeld om nooit te vergeten.

Dit levende standbeeld won de Publieksprijs op het NK living statues 2011, categorie professionals.

Prijzen:
2 sets van 40 minuten (3 uur) 450,00,- excl. reiskosten en excl. btw
3 sets van 40 minuten (4 uur) 475,00,- excl. reiskosten en excl. btw
4 sets van 40 minuten (5 uur) 515,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

64.Godin van de Landbouw

Dit traditionele levend standbeeld is een godin bekend uit de Griekse Mythologie.

Naast haar krachten in de akkerbouw stond ze ook bekend om haar moederliefde en haar connecties met de onderwereld. Deze living statue is een replica van het bestaande standbeeld uit Den haag.

Prijzen:
2 sets van 40 minuten (3 uur) 450,00,- excl. reiskosten en excl. btw
3 sets van 40 minuten (4 uur) 475,00,- excl. reiskosten en excl. btw
4 sets van 40 minuten (5 uur) 515,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

65.De Mosselman

Een prachtige replica van het oorspronkelijke beeld dat in Yerseke te vinden is. Compleet met lieslaarzen en z’n mand gevuld, laat hij de oude kunst van het mosselvangen zien.

Prijzen:
2 sets van 40 minuten (3 uur) 450,00,- excl. reiskosten en excl. btw
3 sets van 40 minuten (4 uur) 475,00,- excl. reiskosten en excl. btw
4 sets van 40 minuten (5 uur) 515,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

66.Mademoiselle Parfum

Dit levende standbeeld is geïnspireerd op de jaren 30. Mademoiselle parfum is een keurige Franse dame, die dol is op parfum en cosmetica.

Ze laat haar publiek meegenieten van haar eigentijdse schoonheid. Wanneer u geluk heeft geeft ze u een heerlijk luchtje om de rest van de dag van te genieten!

Prijzen:
2 sets van 40 minuten (3 uur) 450,00,- excl. reiskosten en excl. btw
3 sets van 40 minuten (4 uur) 475,00,- excl. reiskosten en excl. btw
4 sets van 40 minuten (5 uur) 515,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

67.Verkeerd Verbonden

Een butler met een ouderwetse telefoonpaal. Hij probeert telkens verbinding te leggen, echter het enige contact wat hij krijgt is met het publiek.

Deze act won het diploma Esthetiek op de NK 2010, categorie professionals.

Prijzen:
2 sets van 40 minuten (3 uur) 450,00,- excl. reiskosten en excl. btw
3 sets van 40 minuten (4 uur) 475,00,- excl. reiskosten en excl. btw
4 sets van 40 minuten (5 uur) 515,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

68.De Fotograaf

Deze ludieke fotograaf probeert zijn publiek te laten poseren voor de ideale foto. Dit is een hele klus aangezien niet iedereen in het publiek even fotogeniek is.

Prijzen:
2 sets van 40 minuten (3 uur) 450,00,- excl. reiskosten en excl. btw
3 sets van 40 minuten (4 uur) 475,00,- excl. reiskosten en excl. btw
4 sets van 40 minuten (5 uur) 515,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

69.Twee emmertjes water halen

Deze Oudhollandse dame is een plaatje. Zij gaat gepaard met een prachtige waterput die echt gevuld is met water. Dit zorgt voor een geweldig schouwspel waarbij de dame het water naar boven haalt vanuit de put.

Prijzen:
2 sets van 40 minuten (3 uur) 450,00,- excl. reiskosten en excl. btw
3 sets van 40 minuten (4 uur) 475,00,- excl. reiskosten en excl. btw
4 sets van 40 minuten (5 uur) 515,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

70.De Docent

Deze authentieke docent probeert het publiek op eigen wijze de les te lezen.

Prijzen:
2 sets van 40 minuten (3 uur) 450,00,- excl. reiskosten en excl. btw
3 sets van 40 minuten (4 uur) 475,00,- excl. reiskosten en excl. btw
4 sets van 40 minuten (5 uur) 515,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

71.Het Vrijheidsbeeld

Dit beeld is overgevlogen uit New York en niet te onderscheiden van het oorspronkelijke beeld. Het enige verschil is dat deze soms tot leven komt.

Prijzen:
2 sets van 40 minuten (3 uur) 450,00,- excl. reiskosten en excl. btw
3 sets van 40 minuten (4 uur) 475,00,- excl. reiskosten en excl. btw
4 sets van 40 minuten (5 uur) 515,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

72.Griekse Beelden

De Griekse beelden staan bekend om hun pure schoonheid.
Dit weten zij dan ook goed uit te stralen met hun deftigheid en trots.

Prijzen:
2 sets van 40 minuten (3 uur) 485,00,- per beeld excl. reiskosten en excl. btw
3 sets van 40 minuten (4 uur) 515,00,- per beeld excl. reiskosten en excl. btw
4 sets van 40 minuten (5 uur) 545,00,- per beeld excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

73.Minke

Tissue Act:
Een act hoog in de lucht tussen twee sierlijke doeken. Een tissue act is een mooie combinatie tussen circus en dans waarin sierlijke bewegingen zich afwisselen met spannende vallen. Deze 5 minuten durende act is een mooie toevoeging op uw feest of evenement. Voor deze act is een minimale hoogte nodig van 5 meter en een bevestigingspunt voor het doek met een minimale draagkracht van 500 kg.

Overige mogelijkheden en prijzen: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

74.Mops en Totem


De twee kabouters uit het verre Diamantia komen naar Nederland met een missie!
Wie kan hun helpen bij het openen van de magische schatkist!
Mops & Totem kunnen zelf de schatkist niet openen omdat zij niet beschikken over toverkracht, daarom zijn zij op zoek naar hulp.
Iedereen die denkt te beschikken over toverkracht mag proberen de schatkist te openen.
De Act
In een 5 minuten durende act zullen Mops & Totem bezoekers / gasten uitnodigen om de schatkist te openen.
Alleen de persoon die beschikt over pure toverkracht kan de kist openen. Wanneer dit lukt, zullen Mops & Totem de inhoud van de schatkist delen met iedereen die geholpen heeft!
Daarna wordt de schatkist gesloten en gaan Mops & Totem weer op pad.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

75.Ballerina en Lakei


Life is a journey and only you hold the key

Deze prima ballerina op haar speeldoos en lakei verzorgen een prachtige
(straat)theateract! Maar ook als bijvoorbeeld ontvangst-act is dit een echte blikvanger.
Het draaiplateau en de bijbehorende muziek maken deze beleving compleet !

Prijs 3 x 20 minuten binnen 3 uur: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

76.Le Passant

Graag stellen wij U de nieuwe act van Compagie Jafra en Dr.Bubbels voor: “Le Passant”! Een knotsgekke animatie waar U zeker mee zult opvallen en een extra meerwaarde is voor uw sfeer.
Interactie, deugnieterij, speelsheid, kindvriendelijk en als grootste surplus: een reuzenzeepbel met kleine zeepbellen erin in de lucht! Dit zorgt voor een grote extra sfeeropvuller op uw event.
Maar uw publiek wordt voortdurend in het ootje genomen op een vriendelijke manier, de straat wordt voor zijn voeten speciaal helemaal gekuist, kinderen worden gecontroleerd of ze wel braaf zijn, fietsen worden gestopt…. klassiek straattheater met een vleugje mime, clownerie en improvisatie!
Ideaal voor: Halloween, kerstmarkten, kinderfestivals, feesten, braderie, rommelmarkten, jaarmarkten, markten, shoppingcentra, bibliotheken (maar dan met een vleugje poëzie), straattheaterfestival, straatfeesten!
Reeds gezien op Theater aan het water (Boom), Domuntfeesten (De Panne), Paulusfeesten (Oostende), 11 juli viering Merksem….
Verder hebben ze ook andere acts (Mi Grande/ De Droomvertellers/ Zeepbellenman op stelten…) en workshops (reuzenzeepbellen voor kinderen).

Voorstelling act:

“Le Passant”

Francois is een Frans, Spaanse, Italiaan met Vlaamse roots.

Hij gaat op zoek naar interacties en speelt die tot waar het uiteraard niet stoort en plots staan een pak kinderen of één extra familie speciaal in beeld! Le Passant is een visuele en interactieve act waar magie, verwondering en improvisatie centraal staan. Hij deelt hartjes uit, strooit hartjes in het rond, blaast zeepbellen uit zijn handen, veegt de straten voor de voeten van de mensen/ fietsen en zelfs auto’s, zorgt ervoor dat iedereen piekfijn op het event zich bevindt en vooral, hij deelt kleine intieme momenten uit met groot en klein!

Prijzen en mogelijkheden: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

77.Winter Paardjes Verlicht

Gracieus en wervelend verschijnen de Witte Paardjes van wel 3,5 meter hoog in uw straat, op uw bruiloft of winkelcentrum. Hun mooie Witte uitstraling doet menig passant stilstaan. Dit is een prachtige act om naar te kijken. Ook in het donker zijn zij goed te zien door de speciale verlichting.

Prijzen en mogelijkheden: Op aanvraag.

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

78.Muziek van alle Tijden

De schoorsteen rookt, de tandwielen draaien en muziek begint te spelen. Deze stoere zangeres brengt u “muziek aller tijden”! Deze rijdende tijdmachine laat u meegenieten op deuntjes van de Beatles, Rolling Stones, Robbie Williams en vele andere bekende artiesten.

Deze imposante steampunk wagen wordt elektrisch aangedreven en is opgebouwd uit gerecyclede materialen. Door een professionele geluidsinstallatie klinken de tonen tot ver in de omgeving. Eventueel kan de zangeres begeleid worden door drie metershoge steltenlopers.

Prijzen en mogelijkheden: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

79.De Ballen Express

Bij de Ballen Express draait alles om, inderdaad de ballen! Deze kleurrijke dame nodigt het publiek uit om een balletje te trekken uit een retro kauwgomballen automaat. Deze automaat zit vol met mooie geluk spreuken en gelukspoppetjes, omdat we iedereen een beetje geluk wensen in het leven. Maar er zitten ook gouden ballen in de automaat en dat betekent PRIJS!! De klant kan zelf beslissen wat de hoofdprijzen zijn en hoeveel er weggegeven mogen worden. De gouden ballen kunnen namelijk later worden toegevoegd aan de automaat.

Prijzen en mogelijkheden op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

80.Reuzen Bellen Blazen

Laat je meevoeren in deze magische bellen wereld en waan je in een sprookjeswereld tussen de allergrootste bellen. Onder begeleiding van toverachtige muziek maakt deze bellenblaas artiest de mooiste zeepbellen. Ook nodigt ze kinderen uit om haar te helpen om nog meer glans en schittering te creëren.

Al haar bellenblaas spullen neemt ze mee op een mobiel en fantasierijke kar, zodat ze zichzelf makkelijk kan verplaatsen. Kortom een betoverende bellenblaas show waar kinderen actief aan deel kunnen nemen.

Prijzen en mogelijkheden: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

81.Regina Della Music

Dit nogal imposante duo versiert het straatbeeld op een manier waar ze enkel in de toekomst van kunnen dromen. Overal waar ze hun Steampunk gevaarte naar toe rijden, speelt er prachtige muziek.

Ondanks de vele kraaien op dit bijzondere voertuig, is het de zingende Koningin die ieders harten veroverd. Gelukkig wordt ze beschermd door haar vaste partner, welke haar vanuit trotse hoogte overal veilig naar toe brengt.

Een zeer bijzondere festival act waar iedereen gegarandeerd even voor stilstaat.

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

82.30 seconds

27, 28, 29… en stop de klok! Gaat de tijd voor jou altijd tergend langzaam? Staan er nooit druppels op je voorhoofd, zijn al je zenuwen van staal en lijken 30 seconden als dagen, weken, of zelfs jaren aan je voorbij te kruipen?Kom dan zenuwpezen met de tantes Hetty en Truutje Half-minuutje! Samen met hun zandloper zorgen deze zusters dat jouw afgekoelde peentjes weer goed gaan zweten met dit gezelschapsspel. De kwetterende dames beschrijven binnen 30 seconden vijf woorden. Raad je binnen de tijd ten minste drie van de woorden, waar deze cryptische kwebbelkousen naar op zoek zijn? Dan heb je prijs! Dus kom gauw en roep, gil, giebel en gis de goede woorden eruit bij dit genadeloze gezelschapsspel.Maar pas op! Laat je door deze snel snaterende zusters niet van de wijs brengen. Want gezelligheid? Kent geen tijd…

Praktisch:
De opdrachtgever kan zelf beslissen wat de spelshow als prijzen/give aways uitdeelt. De dames nemen een mooie grabbelton mee waaruit de gasten mogen graaien als ze hebben gewonnen.

Prijzen mogelijkheden op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

83.Dreamgirls

Wat zijn uw mooiste dromen?
De dromenmeisjes leggen deze dromen samen met u vast door de zaadjes van uw droom te planten in een klein wenspotje. Het wenspotje wordt in de dromenboom gehangen samen met toververen en wonderzand. Laat de dromen maar groeien..

Indien gewenst kan het moment vastgelegd worden door middel van een Polaroidfoto.

Prijs en mogelijkheden op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

84.Vive La Fleur

Lang leve de bloemen! Fris en fruitig bloeiend, worden de gasten begroet met hun zonnige lach. Deze vrolijke flora’s vullen het straatbeeld met prachtige muziek en hun imposante bloemen wagen.

Laat je meeslepen in fleurige sferen en prachtige klanken, gezongen door onze bloemen prinses.

Prijs en mogelijkheden op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven