Typetjes

Op deze pagina vindt u de volgende typetjes:
1.Boswachter en jager Houtniet, 2.Burgemeester, 3.Johnny, 4.Vieze Kok, 5.Mobiele Snor, 6.Schoonmaker Pablo, 7.Peter Plant, 8.Nico van de Kliko, 9.Pizzabezorger, 10.Gastvrouw, 11.Gastheer, 12.Foute Ober, 13.Dokter met kuren, 14.Butler, 15.Kapitein Brakschuit, 16.Lakei Vrijblij, 17.Paparazzo en partyfotograaf Eugène de la Paine, 18.Ziener, 19.De Orange Stewardessen

1.Boswachter en jager Houtniet

Is uit het goede hout gesneden. Liefde voor alles wat kruipt, vliegt en loopt. Hij denkt veel te weten over de natuur en kan daar grappig over vertellen. Is boswachter én jager. Hij heeft een geweer maar daar schiet hij weinig mee. Niet geschoten, altijd mis is bij hem: altijd mis. Behalve slakken, die raakt hij wel. Of een dooie mus. Hij kijkt graag naar vogels, ziet ze vaak vliegen. Woont in het bos.

Op een feest, party of evenement zal hij het natuurlijke in u aanspreken, uw groene kant. Alles is groen aan hem: zijn kleding, zijn groene vingers, zijn groene geest.

In de liefde is hij ook wel groen. Hij is niet het type ladykiller. Houtniet heeft geen vrouw, wel veel exen. Ook hier geldt: wel geschoten, maar altijd mis. Gelukkig heeft hij de natuur als zijn beste vriendin. Hij droomt wel eens van twee reebruine ogen. Ooit hoopt hij nog eens in de ogen van zijn droomvrouw te kijken: reebruine, reegroene of reeblauwe. Maar een boswachter kan wachten.

Hij communiceert ook goed met dieren. Hij kan ze lezen. Hondenfluisteraar, kattenfluisteraar, hij is het allemaal. Boomhuggen doet hij ook graag. Voel je één met de natuur. Bomen houden van mensen. En Houtniet houdt van bomen met mensen. Een dag niet geboomd is een dag niet geleefd.

Hij verschijnt op buitenevenementen, open dagen, Dag van het park, evenementen binnen, Boomplantdag, en bedrijfsevenementen.

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

2.Burgemeester

Burgemeester

De vrolijkste burgemeester van Nederland. Mag op uw feest, receptie of bijeenkomst niet ontbreken. Indien gewenst kan hij een komische speech op maat maken en houden. Iemand kan door hem op een vrolijke manier in het zonnetje worden gezet. Verder mengt hij zich tussen de gasten en drinkt een “glaasje” mee. Doet zich voor als burgemeester, maar eigenlijk is hij loco. Zijn hele leven is hij al “loco”.

Ook kan hij de gasten bij de entree verwelkomen. Hij houdt van mensen en geeft iedereen meteen het gevoel welkom te zijn. Ook al praat hij met een Gooise “r”, hij voelt zich altijd erg verwant met de burgers. Maakt graag met iedereen een praatje. Is heel erg voor het milieu, als het maar een goed milieu is.

Feestburgemeester

Of het glas nu halfvol of halfleeg is, hij heeft altijd een glas in zijn hand. Aan de stand van de cognac in het glas kan hij zien hoe laat het is. Als het glas leeg is, is het bijv. tijd om naar huis te gaan. Nooit meer dan één glas per dag, want hij volgt een kuur op doktersrecept. De dokter heeft gezegd dat hij de kuur moet afmaken, anders maakt de kuur hem af. Wanneer hij in de auto wordt aangehouden, kan hij zeggen: “Ik heb er maar eentje op”.

Burgemeestersechtpaar

Soms komt hij samen met zijn vrouw Claire. Hij heeft haar leren kennen toen ze vroeger bij een slijterij werkte. Hun huwelijksreis ging naar Frankrijk, naar de plaats Cognac. Zij is zijn steun en toeverlaat. Als de cognac op is, is zij ook letterlijk zijn steun. Er heeft ooit een goudvis in zijn glas gezeten, maar die is een keer per ongeluk bij een slok naar binnen gegleden. De vis zit er nog steeds en geeft hem soms kriebels. Geen vlinders, maar goudvis in de buik. En zodra het donker is, wordt hij vanzelf de nachtburgemeester.

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

3.Johnny

Bling-bling uit Amsterdam. Dat hij daar vandaan komt, hoor je al na 2 woorden. Praatjes voor tien. Een grote mond, een klein hartje. Heeft overal een antwoord op. Hij heeft ook overal verstand van, of in ieder geval een mening over. Komt altijd onverwachts op een feestje, receptie of bijeenkomst binnenlopen en maakt met iedereen een praatje. Johnny geeft je al snel het gevoel dat je elkaar al jaren kent. Hij is een gevoelsmens. “Ik ken mense goed peile”, zegt hij zelf.

Ook al is hij een snelle jongen, Johnny werkt gewoon van 9 tot 5. Van 9 uur ’s avonds tot 5 uur ’s ochtends. Hij doet daar altijd een beetje vaag over. “Ik zorg ervoor dat mensen blij worden en blijven”. Hij is “goud”. Misschien niet goudeerlijk, maar altijd optimistisch, ad rem en vol humor. Dat is die typische Amsterdamse gein.

Soms komt hij met Anita. Qua lef en grote mond doet zij in niets voor Johnny onder. Zij zijn aan elkaar gewaagd en dol op elkaar. Al vindt ze het wel lastig dat John het vaak ook erg gezellig met vrouwen heeft. “Ik ken me goed in hun verplaatsen”, zegt hij. “En ik weet het: ik mag er alleen maar naar kijke”.

Uiterlijk is voor hen erg belangrijk: gouden kettingen, ringen, kleding, haar: alles moet tiptop in orde zijn.

Dansen doen ze erg graag en wanneer de gelegenheid er is, zul je hen dan ook op de dansvloer vinden: vol passie en overgave. Hun motto is: leef met lef!

Als hij ergens binnenkomt waar hij niemand kent, dan noemt hij zich een vage kennis, of een relatie van iemand. Hij kent overal altijd wel iemand. En iedereen kent Johnnie. “Ik hep iets met mense.”

Als u Johnnie wilt uitnodigen op uw bijeenkomst, feest of evenement, dan gaat er iets gebeuren en zal hij u verrassen met zijn verschijning en de gesprekken die hij met uw gasten voert.

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

4.Vieze KokDaar staat ie dan voor uw neus op uw feest, receptie of evenement: Karel de smoezelige kok. Of de vieze kok.Want er moet ook gegeten worden. Hij staat bij het buffet of loopt rond met een schaal met hapjes. Een echte viespeuk, doet aan hergebruik. Restjes mag hij graag gebruiken. Hij legt veel van zichzelf in het eten. Zijn specialiteit: non-food. Hij is beperkt houdbaar: een eendags-kok. Langer dan één dag willen ze hem nooit hebben. Maar van die ene dag probeert hij dan altijd wel iets bijzonders te maken. Zelf zegt hij: “Koken is het mooiste vak dat er is. Maar niet voor mij”.

Maar Karel probeert er altijd wel iets van te maken. Zijn neusharen pas nog bijgeknipt en zijn haren gewassen, of geprobeerd te wassen. Komt altijd informeren of het gesmaakt heeft. Dat noemt hij nazorg. Hij probeert u op zijn manier ook gerust te stellen: “Heeft u een sterke maag? Hier zult u nog lang plezier van hebben”.  Hij is geen kok uit het boekje. Een kookboek heeft hij nog nooit gezien.

Hij komt ook graag een praatje met u maken. Vertelt dan over het vak. Dat hij solliciteerde op de baan “vieze kok gezocht” en dat hij gekozen werd. Dat is ‘m toch maar mooi gelukt! Dat hij waarschijnlijk nooit een ster zal krijgen, behalve dan in zijn voorruit. Op de vraag of het vers is, antwoordt hij: “Toen ik het kocht wel”. Sjiek diner, buffet, barbecue, à la carte, snacks, voor een kleine groep of voor honderden mensen: Karel heeft het allemaal meegemaakt. Maar nooit langer dan één dag per evenement. Daar heeft hij mee leren leven.

Karel is de kwaadste kok niet. Wel de slechtste. Maar je kunt wel met hem lachen. Sommigen noemen hem “rare kok” of “grappige kok”. Hij is graag onder de mensen en zo min mogelijk in de keuken. Karel is er eigenlijk ook wel een beetje trots op: de enige kok in Nederland die nog nooit is teruggevraagd. En dat kunnen maar weinigen zeggen. Karel alleen.

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

5.Mobiele SnorU komt Bram tegen bij de entree, als parkeerwachter op de parkeerplaats  of binnen waar het feest, party, receptie of evenement plaatsvindt. Mobiel rijdt hij dan op zijn elektrische scooter rond. Gastvrij, vriendelijk en vrolijk. Kan met veel woorden weinig zeggen. Is goed met mensen en kan snel inschatten wie hij voor zich heeft. Mensenkenner. Maakt met iedereen contact, vraagt dóór en wil altijd het naadje van de kous weten. Drukt nooit zijn snor, want hij wil overal bij zijn en niks missen. Soms wordt hij wel eens “Bromsnor” genoemd.

Reageert op alles wat beweegt. En niet beweegt. Hij zegt: “Ik zie altijd heel veel niet. Het probleem is: ik ben altijd ergens niet, en dat op meerdere plaatsen. Maar waar ik ben, ben ik.” Veiligheid voor alles. Hij houdt een oogje in het zeil. “Ik ben uw oren en uw ogen. En als het moet uw handen en uw voeten.” Alles doet hij om het u naar de zin te maken.

Security, beveiliging, bewaker, portier, gastheer, vliegende keep, manusje-van-alles, regelaar: Bram is het allemaal. Hoe meer er gebeurt, hoe fijner hij het vindt. Niks wil hij missen.

Door zijn scooter is hij mobiel inzetbaar. Vandaar zijn bijnaam: Mobiele Snor. Die snor heeft hij ooit van zijn vader gekregen, dat was Bromsnor. Maar Bram bromt niet, hij moppert nooit en is altijd goed gemutst. Gek op feesten, partijen, recepties, jubilea, evenementen, festivals, braderieën. Overal waar mensen zijn.

Wilde ooit agent worden, maar was te snel afgeleid. Nu leidt hij andere mensen af.  Is als beveiligingsagent helemaal op zijn plaats.

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

6.Schoonmaker Pablo

Maakt schoon met de Spaanse slag. Is meer type prater dan poetser. Hij maakt vaak en graag praatjes met de mensen om zijn Nederlands te kunnen oefenen. Tussendoor zwabbert hij wat, verplaatst af en toe eens iets en veegt wat vuil opzij. Schoon is bij hem: voor het oog. Een ideale sfeermaker en sfeerverhoger. Is erg graag onder de mensen en benieuwd naar hoe ze het hebben.

Woont nu 15 jaar in Nederland en zijn Spaanse accent klinkt overal in door. Hij houdt van de Hollanders, hun nuchterheid en hun humor. “Iek fiende dè Hollanders zo ge-ienteressierd en gezellig. Maar mijn temperament blijve natoerlijk Spaans”.

Pablo is behoorlijk vernederlandst. Eet liever stamppot dan paella, liever bitterballen dan tapas. Hij vindt de Nederlandse vrouwen ook mooier dan de Spaanse. “Spaanse vrouwen hebben teveel temperament en teveel praatjes”. Hij kan erg genieten van vrouwelijk schoon, maar houdt professioneel en privé gescheiden. Hij is ook al een keer gescheiden, van een Spaanse vrouw.

Hij wil ook graag dat u een geweldige avond beleeft. Daarom moet de vloer goed schoon zijn, de tafels netjes en alles wat glimmen moet glimt. Smeert zijn keel met Glassex. Is goedkoper dan drank.

Als het klikt zal hij u misschien uitnodigen om een keer naar Spanje te komen, hij heeft daar een vakantiehuis “Casa de Pablo”. Spanjaarden zijn gastvrij, maar op zijn beurt is hij weer blij met de gastvrijheid in Nederland.

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

7.Peter Plant

Brengt groen, fleur, kleur en humor. Als wandelende tak is zijn bereik groot: op alle binnen- en buitenevenementen. Feesten, party’s, markten, festivals en evenementen behoren tot zijn werkterrein. Is een hoogbloeier, Peter bestaat uit hangplanten, kruipplanten en potplanten. Onbeperkt houdbaar. Dat is de kracht van bloemen.

Kan alleen, maar ook samen met Petra Plant. Ze zeggen: Bloemen houden van mensen. Als u hen ontmoet, weet u waarom. Ze zijn plant-aardig. Deze hoogbloeiers ziet u al van verre aankomen. Ze fleuren mensen op. Als u met hen op de foto wilt, kan dat uiteraard. De wandelende bloemen kunnen ook erg goed stilstaan.

Andere namen: Bloemkoppen, bloemhoofden, bloemmensen. Ze moeten goed verzorgd worden en ze zorgen ook goed voor u.

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

8.Nico van de Kliko

De enige kletsende kliko van Nederland. Hij is een opgeruimd type, een blije bak. U kan Nico overal tegenkomen. Buiten op een markt, braderie of festival. Of binnen op een feest, receptie, party, festival of evenement.

Hij beweegt zich tussen de mensen door. Heeft alle tijd, hij komt verzamelen wat u in de bak doet. Alles kunt u bij hem kwijt: van afval tot een praatje. Hij kan heel veel hebben.

Hij is altijd blij om mobiel rond te kunnen lopen. Want hij zit in de bak, al kan hij daar niet gaan zitten. Nu kan hij heerlijk even luchten. Nico is graag onder de mensen. Hij gunt het u dat u lekker vrij kunt bewegen, zelf verplaatst hij zich in een langzaam tempo. Geen wandelende tak, maar wandelende bak.

“Klep dicht” kent hij niet. Zijn klep staat nooit stil. Bewaar maar vast iets wat u bij hem in de bak kunt gooien. Nico heeft alvast een plaatsje voor u gereserveerd. Zo’n goede bak heeft u nog niet gehad!

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

9.PizzabezorgerDaar komt Luigi aangereden op zijn brommer. Excusi dat hij nu pas komt voor de pizza die u gisteravond besteld had. “Iek heb hier die pizza’s van giesteren. Ies mijn specialiteit.” Gister liep alles fout: brommerpech, ruzie met de vrouw en de brug stond open. Maar nu is hij er wel! Met zijn charmante italiano-glimlach probeert hij u te vermurwen.

U kunt ook ter plekke vast een nieuwe bestelling bij hem plaatsen. Hij bezorgt in Nederland! Voor de verdere plekken moet hij dan wel de dag ervoor al vertrekken om op tijd te zijn. “Iek ga deze keer echt voor oe zorgen datte pizza ook echt op tijd komt. Kaaik ien mijn blauwe ogen: je koent mij vertrouwen.”

Luigi woont nu 12 jaar in Nederland, hij heeft een Nederlandse vrouw, Margarita. Dat is dan ook zijn favoriete pizza. Nederland is inmiddels ook een beetje zijn land geworden. Al blijf je horen dat hij uit Italië komt. Daarom praat hij dan ook graag met iedereen, om zijn Nederlands te verbeteren.

Italië mist hij niet meer, alleen wel de familia daar. Zijn hart blijft immers altijd Italiaans. Daarom is het zo fijn dat één van de mooiste producten van zijn land mag rondbrengen: pizza’s. Zijn motto: “Met die pizza aan de deur, krijgt uw leven wat meer kleur”. Op een feest of evenement krijgt Luigi gelukkig nooit klachten, ook al zijn het dan de pizza’s van gister. Als men hoort welke “oengelooflijke pech” hem heeft getroffen, vergeeft men hen onmiddellijk. “Mille grazie”.

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

10.Gastvrouw

Ontvangt u allervriendelijkst. Haar stem is laag, haar hakken hoog. In een eerder leven heette ze Jack, nu is het Jacky. Als vrouw staat ze haar mannetje. Is ze een mannelijke vrouw of meer een vrouwelijke man? Beide zou kunnen. Het maakt ook niet uit. Ze is gewoon Jacky. Goed in mensen ontvangen en alles in goede banen leiden.

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

11.Gastheer

Allround gastheer. De eerste persoon die u tegenkomt voordat u bij de entree naar binnen gaat. Als een echt gastheer zal hij u ontvangen, op uw gemak stellen, grapjes maken en u naar binnen begeleiden. Kernwoorden zijn vriendelijk, vreugdevol en vrolijk. Heeft antwoord op al uw vragen.

Gedurende het evenement is hij vraagbaak, aanspreekpunt en gastheer. Ook wegwijzer. Ook kan hij op het podium sprekers aankondigen en het programma aan elkaar praten. Zonder teksten op papier, maar los uit de pols, met humor en inspelend op de situatie. Hij spreekt Engels, Frans en Duits.

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

12.Foute Ober

Deze horecahork mag gewoon niet ontbreken op uw feest, receptie, party, bijeenkomst, evenement, terras en overal waar je een ober kunt verwachten. Hij ziet eruit als ober, maar zal u toch verrassen. Vaak begrijpt hij u verkeerd, is hij iets vergeten, of komt hij met iets geheel anders dan u besteld had. Het lijkt of hij van een andere planeet komt, of gewoon “iets” mist: een overbodige ober.

Wat hij wel heeft is humor. Door zijn gedrag, gestuntel en miscommunicatie zal hij u aan het lachen maken. Hij doet ook wel zijn best om het u naar de zin te maken, alleen niet altijd op de manier die u verwacht had. Hij is een praatjesmaker, sfeermaker en gangmaker.

In sommige situaties zullen de gasten nergens vanaf weten en is de verrassing des te groter wanneer deze “hork” een komisch acteur blijkt te zijn. Als undercover ober. De onthulling van deze  grappige ober geeft altijd veel hilariteit.

Een variant van de horecahork is de dronken ober of de Franse, Spaanse of Italiaanse ober. Zij hebben allen een sterk accent waardoor u direct hoort waar deze ober vandaan komt. Het mediterrane karakter zit in hun bloed en deze warmte krijgt u als bezoeker ook mee. Complimenteus is hij van huis uit, hij wil mensen graag blij maken.

Snel is deze ober niet, hij maakt graag praatjes met de gasten en zal u vertellen dat hij al 12 jaar in Nederland is en nog elke dag op zijn Nederlands oefent. “Iek probiere altijd mijne Hollands te perfektionieren. En iek hou van de mense en wiele graag weten watte mense bewege”.

De foute ober zal u opzoeken, uw bestelling opnemen en u daarna verrassen. Krijgt u wat u wilde? Hij zal meer dan de gemiddelde ober een praatje met u maken en wil altijd weten hoe u hier gekomen bent. U zult u door deze rare ober, terwijl u uit bent, toch thuis voelen.

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

13.Dokter met kurenEen echte arts zonder grens. Een arts met gebruiksaanwijzing. Hoeveel mensen hij al NIET heeft geholpen. Niet alleen een huisarts, maar een Open Huisarts. Hij is op zoek naar patiënten en weet u te vinden. Patiënten lopen niet met hem weg, maar voor hem weg.

Geeft u altijd iets mee, want “een echte dokter geeft je altijd iets mee”. Bijv. een pilletje waar u 3x daags naar moet kijken. Of een recept in een onleesbaar handschrift.  Hij kan uw hartslag onderzoeken en merkt dan bij vrouwen dat die omhoog gaat als ze hem diep in de ogen kijken.

Hij kan uw reflexen testen door een tik met de hamer op uw knie. “Voelt u dit? Ik voel nl. helemaal niets”. Of hij weet nog dat u de vorige keer met vage klachten bij hem kwam en dat hij u toen een vaag advies heeft gegeven.

Hij verwijst wel eens door. Naar internet. Als u geen klachten heeft, kan hij u daar wel aan helpen.

Veel patiënten komen niet meer bij hem terug. Dat kan 2 dingen betekenen: of ze zijn geholpen of helemaal niet. Het is aan u te ontdekken wat dokter Quak voor u niet kan betekenen. Één ding is zeker: u zult er hard om kunnen lachen. En dat is ook een medicijn.

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

14.Butler

Hij staat altijd voor u klaar. Vriendelijk, behulpzaam en dienstbaar. Hij heet u vriendelijk welkom, vraagt hoe het met u is, begeleidt u naar binnen, neemt uw jas aan en informeert wat u wilt drinken. Hij zorgt dat het u aan niets zal ontbreken.

Hij is van alle markten thuis en weet wat u fijn vindt. Hij denkt aan alles, zorgt dat u niets vergeet. Als het regent zal hij met een paraplu droog houden. Als u iets wilt weten weet hij het antwoord.

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

15.Kapitein Brakschuit

Of het nu op het water is of op het land: hij is altijd kapitein, uw kapitein. Verwelkomt u vriendelijk en voelt meteen aan zijn water wat voor vis hij in de kuip heeft. Zal kijken of u zeebenen heeft en of uw richtinggevoel in orde is. Bakboord en stuurboord kan hij u uitleggen: het ene is links, het andere rechts. Of andersom.

Sterke verhalen heeft hij voldoende, sterke drank niet meer want hij staat al een tijdje droog. Het was: in ieder stadje een ander natje. Was o.a. kapitein van een baggerschuit. Tegen toeristen zegt hij: “I was captain of a shitboat.” Maar nu vaart hij met u mee als gastheer of loopt rond op een nautisch evenement, havendag of Sail. Kapitein aan wal. Let wel: niet aan lager wal. Zonder kapitein Brakschuit vaart niemand wel.

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

16.Lakei Vrijblij

Hij ontvangt u met zoveel enthousiasme, vrolijkheid en goede manieren dat u zich echt welkom voelt. Hij stelt u op uw gemak en begeleidt u naar binnen. Een lakei is een dienaar en zal er alles aan doen om het u naar de zin te maken. En ook al loopt hij op hoge hakken van 10 cm. hij zal nooit uit de hoogte doen.

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

17.Paparazzo en partyfotograaf Eugène de la Paine

De feestfotograaf is overal. Vraagt of u even wilt poseren zodat hij een onverwachte foto kan maken. Vaak moeten mensen “say cheese” zeggen, maar dat is bij hem niet nodig. U zult geheid moeten lachen om zijn bijzondere aanpak. “Lelijke mensen bestaan niet”, zegt hij. “Alleen lelijke foto’s”. Hij is geknipt voor zijn vak. En een beetje verknipt. Heeft hij een voorliefde voor mannen? Of toch voor vrouwen? Of allebei? Eugène is een mensenmens. Kan over echt ieder onderwerp met u meepraten terwijl hij u klikt.

Was jarenlang paparazzo als paparazzi fotograaf. Heeft zo’n beetje alle BN’ers voor zijn lens gehad. Maar nu fotografeert hij veel liever u. Omdat u geen maniertjes heeft, geen kapsones. Omdat u zo gewoon bent. Hij probeert u te “vangen” met zijn camera en dat vast te leggen. Om na het zien van de foto hij van u maakte te zeggen: “You are so beautiful to me”.

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

18.Ziener

Ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is ….. De Zotte Ziener ziet dingen die er niet zijn. Zijn glazen bol vertelt hem alles over u. En de toekomst. Als u iets tegen hem zegt, zegt hij: “Ik wist dat u dat ging zeggen”. Zijn vrouw wilde een keer een surprise party voor hem regelen, maar bij hem is zoiets onmogelijk.

Prijs solo dagdeel van 4 uur: € 695,00 excl. btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

19.De Orange Stewardessen

“All on board!” galmt het vrolijk door de vertrekhal.

De kokette ‘orange’ stewardessen Babette en Zazette van ORANGE AIRLINES banen zich met hun knaloranje flighttrolleys gezwind een weg doorheen de nieuwsgierige reizigers.
De joviale, enthousiaste spraakwatervallen zijn druk op zoek naar reizigers – jong en oud – die een all inclusive VIP-reis naar een exotische en zonovergoten eiland willen winnen.
No time to lose! De gate sluit al over enkele ogenblikken!
Beantwoord de drie vragen van de sympathieke Babette en Zazette correct en je ontvangt je boarding ticket!
Niet gewonnen?! Orange Airlines biedt iedereen een troostprijs aan!
Whatever makes you happy! Have a nice flight!
Op de bordjes worden gepersonaliseerde teksten geplaatst, afhankelijk van het event: een aankondiging, een merk, een nieuw product, een felicitatie, een moment, …
De gasten kunnen samen met de stewardessen op de foto. Ze brengen een mooie zwarte (of witte) barokkader mee.

Prijs en mogelijkheden: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven