Kindershows

Op deze pagina vindt u de volgende Kindershow-acts:
1.Draaimolen Nostalgisch, 2.Ballonnenvouwer – ballonfiguren, 3.Prinsen- en Prinsessendag, 4.De lieve fee, 5.De Koning, de Nar en een Reis door de Tijd , 6.Siedi’s Circus (voorstelling), 7.John’s voorstelling met z’n Eend, 8.Dierendraaimolentje met zanger/muzikant, 9.Draaimolen verhuur, 10.Schminck Act, 11.Ballonnen Nar, 12.Workshop Living Statue

1.Draaimolen Nostalgisch

Draaimolen Nostalgisch
Het nostalgische “Kindercarrousel” is een draaimolen voor de allerkleinsten die biedt plaats aan maximaal 12 kinderen in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. Met zijn nostalgische uitstraling en op- en neergaande paarden is het een belevenis voor de kinderen, maar zeker ook voor de volwassen die dit aanschouwen. Werkelijk een plaatje voor uw kinderfeest, kerstmarkt of historische jaarmarkt. Door de snelle op- en afbouw (45 min) is deze makkelijk in te zetten voor een dagdeel (bijv. kinderdagverblijf)  Afmeting : 3,5 m. diameter, Transporttoestand: H=3,5m., B=2,35.

Onderstaande gage is excl. btw en excl. reiskosten & transport ad. € 0,50 p/km vanaf Bergen NH.

Prijzen: 3 uur  675,00,- (elk extra uur 150,00,-)

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

2.Ballonnenvouwer – ballonfiguren

Ballonnenvouwer – ballonfigurenBallonnenfiguren veranderen tot een kunstvorm is een vak apart! Vol interactie met het publiek maakt de artiest grotere ballonnenfiguren zoals Disney figuren, hoge hoeden en bloemen. Ook het maken van ballonnenfiguren zoals Zwarte Piet, Sinterklaas en de Kerstman is mogelijk! Zelfs uw bedrijfslogo kan van ballonnen worden vervaardigd. Onderstaand gage is excl. btw, exclusief reiskosten vanaf Den Haag ad. € 0,35 p/km.

Prijs: 4 uur  (4 x 45 min.)  550,00,-

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

3.Prinsen- en Prinsessendag

Prinsen- en PrinsessendagZij komen met een prachtige sprookjeskoets naar uw evenement ! Alle kinderen mogen in de mooie paleiskamer (een beschilderde tent van 3 x 3 meter) komen. Daarin worden zij door een echte hofdame geschminkt en krijgen zij prachtige prinsen- en prinsessenkleding aan.Verder kunnen de kinderen onder leiding van een tweede hofdame plaatsnemen aan een koninklijke tafel en – onder het genot van een koninklijk drankje (limonadesiroop) – hun eigen kroontje versieren om mee te nemen naar huis! Tenslotte mogen de prinsen en prinsessen een ritje maken in een echte sprookjeskoets getrokken door twee prachtige paarden! Onderstaande gages zijn exclusief 21% btw, en exclusief reiskosten ad. € 1,00 p/km vanaf Rotterdam (vrachtwagen met trailer)

Prijs 4 uur: koetsier + 2 paarden met witte koets   835,00,-
idem + tent & kleding, 2 hofdames (3 pers) 1145,00,-

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

4.De lieve fee

De lieve feeWil je weten wat een goede fee doet ? En zou je later ook een goede fee of tovenaar willen zijn ? Wat zou je dan wensen ? En hoe moet dat eigenlijk, toveren ? Zingend, dansend, en betoverend maakt de goede fee de kinderen deelgenoot van alle geheimen uit haar sprookjeswereld…Een interactieve voorstelling waarin wordt gezongen, gedanst, en getoverd met de kinderen. (leeftijd 4-8 jarigen met hun ouders) Inclusief decor, geluid en techniek bij groepen tot 100 personen. (bij meer voorstellingen waar meer dan 12 kinderen verwacht worden dienen er voldoende zitplaatsen te worden geregeld) Onderstaand gage is exclusief btw, inclusief reiskosten < 100 km vanaf Heusden, daarna € 0,19 p/km.

Prijs: 4 x 30 min.  (4 uur)  770,00,-

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

5.De Koning, de Nar en een Reis door de Tijd

De Koning, de Nar en een Reis door de TijdDe Koning, de Nar en een Reis door de Tijd is een modern sprookje. Een sprookje over tijd, verwachtingen en (on)geduld. Het wordt de dag van het Koninklijk feest. Hoofd nar, ‘Momentje’, maakt alles klaar. Maar dat red hij nooit alleen. Gelukkig willen de kinderen uit het publiek hem helpen. Met hun hulp komt alles goed…maar, waar blijft de Koning? ‘Momentje’ bedenkt een plan om een avontuurlijke reis door de tijd te maken voordat de Koning binnen komt. Maar of dit zal lukken? De Koning, de Nar en een Reis door de Tijd is een voorstelling voor jong en oud en voor alle mensen die zich ooit hebben afgevraagd:
– Waarom vervelen kinderen zich soms?
– Hoe kan het dat volwassenen vaak ‘geen tijd’ hebben?
– En… welke dag komt ook alweer na de maandag?
Met veel humor zet de acteur Chris een speelse voorstelling neer in een landschap van tijd, waarin muziek, goocheltrucs, jongleerkunsten, poppenspel, slapstick en clownerie worden vermengd tot een spannend verhaal. Geschikt vanaf 4 jaar.

Onderstaand gage is exclusief btw, en inclusief reiskosten < 100 km vanaf standplaats.

Prijs: 1 x 60 min.  670,00,-

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

6.Siedi’s Circus

Siedi's CircusIn deze one-man clownshow creëert Siedi de magische en spectaculaire sfeer van het traditionele circus. Hij wordt geholpen door het nietsvermoedende kinderpubliek om een wereld van illusie, kleur, betovering en chaos te produceren. Heldendaden van onmenselijke kracht, zoals jongleren met kanonskegels, tot daden van onbegrijpelijke stompzinnigheid, zoals een baksteen tussen je tanden opvangen, de resultaten zijn altijd komisch, rampzalig en onverwacht. Deze bruisende familieshow laat je op het puntje van je stoel zitten en genieten van goochelen, jongleren en heel veel meer.

Onderstaand gage is exclusief btw, en inclusief reiskosten < 100 km vanaf Zwolle.

Prijs:
1 x 50 min.  650,00,-
2 x 30 min.  650,00,-
3 x 30 min.  710,00,-

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

7.John’s voorstelling met z’n Eend !

John’s voorstelling met z’n Eend !John presenteert een show voor- en met de jeugd. De show is geschikt voor 4 t/m 12 jarigen….maar ook volwassenen zullen er veel plezier aan beleven! De show valt het best kort samen te vatten als……. veel lachen, meedoen, je ontzettend verbazen en je mee laten nemen in een wereld waarin de onmogelijke dingen, mogelijk gemaakt worden!  De show bestaat uit:  Goochelen met de jeugd,  Een sprekende eend en een wedstrijd rare gezichten trekken. Alle assisterende kinderen ontvangen een leuke attentie.

Onderstaande gage is exclusief btw, inclusief reiskosten < 100 km vanaf Den Haag.

Prijs: 1 x 50 min. 670,00,-

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

8.Dierendraaimolentje met zanger/muzikant

Dierendraaimolentje met zanger/muzikant

De Dieromdom is een draaimolentje die op een omgebouwde bakfiets is gemonteerd. De artiest/muzikant speelt vrolijke liedjes op zijn accordeon, en laat gelijktijdig zijn mini-kinderdraaimolen met dieren langzaam ronddraaien. Uitermate geschikt voor kinderen tussen 2- 5 jaar.

Onderstaande gage is exclusief btw, inclusief reiskosten < 100 vanaf Lunteren.

Prijs: Speelduur 4 uur (4 x 45 min.)  625,00,-

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

9.Draaimolen verhuur

Draaimolen verhuurPrijs: 1 dagdeel van 4 uur 675,00,- exclusief 21% btw en excl. reiskosten

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

10.Schminck Act

Schminck ActDeze dame schminkt elk kindergezichtje in een prachtig figuur. Hiervoor maakt ze gebruik van de nieuwste schminktechnieken waardoor ze in zeer korte tijd een leuke/mooie creatie kan neerzetten.

Prijzen:
3 uur (incl. 1 pauze) 450,00,- excl. reiskosten en excl. btw
4 uur (incl. 1 pauze) 480,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

11.Ballonnen Nar

Ballonnen NarDeze grappige nar vouwt sierballonnen zoals geen ander. Van hond tot zwaard en van bloem tot vlinder. Een leuke en vrolijke manier om een presentje mee te geven aan kinderen.

Prijzen:
3 uur (incl. 1 pauze) 450,00,- excl. reiskosten en excl. btw
4 uur (incl. 1 pauze) 480,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

12.Workshop Living Statue

Workshop Living StatueIn deze workshop toveren we de kinderen om tot echte levende standbeelden. De kinderen krijgen les in spel, stilstaan en grime. Na 1,5 uur laten de kinderen zien wat ze geleerd hebben door middel van een klein optreden.

Prijzen:
1 x 1,5 uur 475,00,- excl. reiskosten en excl. btw
2 x 1,5 uur 535,00,- excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven