Live muziek

Op deze pagina vindt u de volgende Live Muziek-acts:
1.The Manhattan Babies met live band, 2.The Manhattan Babies – Kerst, 3.The Manhattan Babies – In the Navy Marines
, 4.The Manhattan Babies – All That Jazz, 5.The Manhattan Babies -Groove is in the Heart, 6.The Manhattan Babies – I love 90’s, 7.The Manhattan Babies – Country, 8.BB-Bootleg, 9.Boogie Woogie bus met zangeres, 10.De zingende zeemeermin

The Manhattan Babies

The Manhattan Babies hebben een uitgebreid repertoire. Hun acts hebben verschillende stijlen, uitgewerkt tot in detail met bijpassend kostuum van de jaren ’40/’50/’60/’70/’80 óf ’90. Zo kunnen ze maar liefst zes verschillende stijlsets van circa vijftien minuten verzorgen. Van een set geheel gehuld in de stijl van The Andrews Sisters uit de jaren ’40 en ’50 tot een set met bekende disco ‘Sister’ hits uit de jaren ’60 en ’70 . The Manhattan Babies groeiden zelf op in de jaren negentig dus kan een 90’s stijlset zeker niet ontbreken. De act kan worden aangevuld met solo stukken of verzoeknummers.
Anne-Marie, Denise en Jessica zorgen voor een geslaagd maar bovenal origineel feestje op uw evenement, bedrijf of bij u thuis!

1.The Manhattan Babies met live band

The Manhattan Babies met live band


Prijs: 3 zangeressen, drummer, contrabassist en gitarist 3 x ongeveer 25 min. 2395,- excl. techniek, excl. reiskosten en excl. btw

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

2.The Manhattan Babies – Kerst

The Manhattan Babies - Kerst

Een kerst-act met klassieke kerstliederen en swingende x-mas songs.
Voor een avondvullend programma kunnen ze de avond openen als kerstengeltjes met een a capella set, bijvoorbeeld om de gasten te verwelkomen. Vervolgens kunnen ze versterkt een mooie kerstsfeer neerzetten met verschillende nummers. Ook de afwisseling met hun andere stijlsets is altijd een groot succes!

Repertoire: oa. “Santa baby”, “White christmas”, “Rudolph the rednose reindeer”, “All I want for christmas”.

Prijs en mogelijkheden Manhattan Babies – Kerst: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

3.The Manhattan Babies – In the Navy Marines

The Manhattan Babies - In the Navy Marines

The Andrews Sisters stijl uit de jaren ’30-’40-’50.
Met de boogiewoogie en swing nummers in een vintage kostuum brengen The Manhattan Babies een vrolijk optreden met hier en daar wat interactie met het publiek.

Repertoire: o.a. “Boogie woogie bugle boy”, “Bei mir bist du schön”, “Don’t sit under the appletree”.

Prijs Manhattan Babies – In the Navy Marines: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

4.The Manhattan Babies – All That Jazz

The Manhattan Babies - All That Jazz

Jazzy jaren 50-’60 in een koket kostuum. Ook weg van de stijl van de serie Madmen? The Manhattan Babies nemen je mee terug in de tijd. Ze dragen tot in detail uitgewerkte kostuums en zingen toepasselijke nummers.

Repertoire: o.a. “Makin whoopee”, “I will survive” (swing), “Miss celie’s blues”, “Big spender”

Prijs Manhattan Babies – All That Jazz: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

5.The Manhattan Babies – Groove is in the Heart

The Manhattan Babies - Groove is in the Heart

Disco time! Je komt langzaam in beweging en eindigt in een sit down als The Manhattan Babies hun disco harmonies ten gehore brengen! Ze zien er spectaculair uit in hun groovey kostuum. Deze zijn speciaal ontworpen voor de babies, de basis is gekopieerd van The Supremes uit de jaren ’70.
Denk terug aan The Dreamgirls, soul, motown, Diana Ross en Whitney Houston natuurlijk.

Repertoire: o.a. “Dirty old man”, “The boss”, “If I can’t have you”, “Happiness”.

Prijs Manhattan Babies – Groove is in the Heart: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

6.The Manhattan Babies – I love 90’s

The Manhattan Babies - I love 90's
The Manhattan Babies zijn alle drie opgegroeid met de hits uit de 90’s. Ze hebben de choakers maar weer uit de kast gehaald, hun gekleurde leggings en de beste meezingers uitgezocht. Daar hebben ze een opzwepende medley van gemaakt. Do you love 90’s?

Repertoire: o.a. “Shy guy”, “I’m every woman”, “Always there”.

Prijs Manhattan Babies – I love 90’s: Op aanvraag
Optie of boeken: info@azboekingen.nl
Terug naar boven

7.The Manhattan Babies – Country

The Manhattan Babies - CountryCountry is weer hip! Door series als Nashville en onze Ilse de Lange is de country muziek weer terug van weg geweest. The Manhattan Babies vormen ook dit genre om naar geschikt ‘Sisters’ repetoire. Driestemmige country muziek in identiek kostuum….Yeahaa cowboy!!

Repertoire: o.a. “Jolene”, “9 to 5”, “Not Fair”.

Prijs Manhattan Babies – Country: Op aanvraag
Optie of boeken: info@azboekingen.nl
Terug naar boven

8.BB-Bootleg


Maak kennis met de charmante zangeressen van BB Bootleg X-Mas party! Een sprankelende, stoere kerst zanggroep bestaande uit Rosy, Marsy en Debsy. Zij geven kerst een swingend sfeertje! De dames van BB Bootleg X-Mas party laten tijdens de kerstdagen een hele andere kant van zich zien. Deze koude winterdagen gevuld met sneeuw, gezelligheid en het samen zijn worden nog eens extra verwarmd door de vertrouwde BB swing beats aangevuld met kerstnummers. Tijdens deze periode van geven en nemen, geeft BB Bootleg X-Mas party een herinnering mee aan een geweldige swingende avond en neemt u deze natuurlijk mee. De swingende beats van de dames, zijn als een kers op de taart om uw gasten te vermaken.

BB Bootleg X-Mas party komt goed tot zijn recht als podium act. Daarnaast is er ook een verrassende mobiele act beschikbaar. Zij spelen dan diverse korte sets waarbij zijn mobiel met een compacte accu geluidsinstallatie kunnen verplaatsen tussen het publiek. Uiteraard tijdens de kerstperiode is deze zanggroep ook weer in het teken van kerstliedjes. Wederom gecombineerd met de vertrouwde BB Beats.

Deze kerst zanggroep act is beschikbaar in december voor een show van 1 x 30 minuten podium, 2 x 30 minuten podium of 3 x 20 minuten mobiel. Andere tijden gewenst? Laat het weten en ze proberen er passend maatwerk voor te maken.

Te boeken als:

  • Podium act 2 x 30 minuten (set ‘BB Beats’ + set ‘Easy Swing Diner Music’) incl. M-set binnen 3 uur tijdsbestek.  Prijs: € 1495,– excl. reiskosten en btw
  • Podium act 1 x 30 minuten (set ‘BB Beats’ of set ‘Easy Swing Diner Music’) incl. M-set binnen 2 uur tijdsbestek. Prijs: € 1350,– excl. reiskosten en btw
  • Mobiele act 2 x 30 / 3 x 20, 4 x 15 minuten binnen 3 uur tijdsbestek incl. mobiele accu-speaker. Prijs: € 1495,– excl. reiskosten en btw
Optie of boeken: info@azboekingen.nl

9.Boogie Woogie bus met zangeres


Sing it sisters, boogie-woogie brothers! Gooi alle noten op je zang er uit bij deze blinkende, swingende sing-a-long bus, uw kant-en klaar klinkende karaoke op de weg!

Deze gezellige, rijdende rakker nodigt het publiek uit in hun plateauzolen te slippen en hun tenen in de disco te dippen.
Maar ook met Elvis Presley en Nina Simone op de achterbank en een kofferbak vol andere muzikale helden uit de jaren 50, 60 en 70 is er keuze genoeg voor jouw Night-Fever – favoriet.

Voert dit vintage Volkswagentje zich langs jouw voeten, zeg dan hé tegen Doris Day, geef je over en roll-a-long! Onze Swing-Sister of Boogie-Brother geeft je een microfoon en een publiek dat aan je lippen hangt.

Bovenop het busje dat – volledig uit zijn dak – een scherm laat verschijnen, schuiven de juiste songteksten voorbij; en dan, ben jij! Zing zonder schaamte, pak je moment, ga uit je plaat. We hebben het niet over smaak, maar er valt wel te twisten!

Prijs: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

10.De zingende zeemeermin


Atlantis op rolletjes, zoeft aan u voorbij. Deze zingende zeemeermin is ontstegen uit het water, op zoek naar wat werelds geluk.
Op haar elektrisch aangedreven troon voorzien van een geluidsinstallatie beweegt zij zich vloeiend door het publiek.
Met haar heldere klanken meent ze u even mee naar een magische onderwaterwereld.

Prijzen mogelijkheden op aanvraag