Pasen

Op deze pagina vindt u de volgende Paas-acts:
1.Paashaas

1.Paashaas

Paashaas

Paashaas huren / Paas Entertainment

Pasen, het gevoel van lente! De temperaturen stijgen, de mooiste bloemen staan in bloei, iedereen wordt vrolijk door de gedachte dat de zomer zich nu toch écht aankondigt!

Het gezellige Paasfeest en de aanloop naar Pasen tovert winkelcentra om in gezellig versierder kleurrijke winkelgebieden. Een gezellig stukje muziek mag hierbij natuurlijk niet ontbreken… Om dit laatste stukje van de puzzel in te vullen, kunt u bij ons de gezellige muzikale Paashaas huren!

Paashaas met draaiorgel of accordeon

In de aanloop naar de gezellige Paastijd hebben we gezellige Paas-acts ontwikkeld. De Lieve Paashaas met draaiorgel, welke de leukste en vrolijkste liedjes speelt en daarbij  natuurlijk iets lekkers uitdeelt aan de kleine bezoeker!

De Paashaas met zijn mooie accordeon, die al spelend rondloopt door uw winkelcentrum of promenade, markt, braderie met de bekendste (kinder) liedjes een glimlach op ieders gezicht tovert. Natuurlijk heeft deze muzikale haas een mandje met lekkere paaseitjes bij zich, welke hij uitdeelt aan het kleine publiek.

Muzikale Paashaasduo

In de verte hoort u een orkestje spelen. Naar mate u dichterbij komt zit u deze gezellige Paashazen met accordeon en slagwerk en komt u er achter dat het Boerenkapel-geluid geproduceerd wordt door slechts 2 muzikanten! Muziek met een grote grijns, want wie blijft er nu chagrijnig bij het zien van deze vrolijke Paashazen? 

Alle Paas-acts zijn akoestisch en mobiel, en verplaatsen zich telkens tussen het publiek in het (winkel) centrum. Óók dat leuke winkeltje wat nét buiten het centrum ligt, maar wél mee betaalt aan de activiteitenpot van de ondernemersvereniging wordt bezocht!

Wij wensen u alvast een gezellig Paasfeest toe!

Prijs: Solo of duo: Op aanvraag

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven