Meisjes van Allure

Op deze pagina vindt u de volgende Meisjes van Allure-acts:
1.De Zoete Inval, 2.De Zotte Zoete Elfjes, 3.Er was eens….,
4.Bella en Flora, 5.White Lily

1.De Zoete Inval

De Zoete Inval

Meisjes van Allure. Zij verzorgen theatraal vermaak in diverse vormen. Zij kenmerken zich door sierlijkheid, vrouwelijke schoonheid, warmte en vooral veel plezier.

Op basis van intuïtieve improvisatie en door fascinatie voor de non-verbale communicatie van mensen, vindt er een toegankelijke interactie plaatst. Hun performances gaan voorbij schoonheid alleen. Het roert, ontroert, opent en verbindt. Het maakt altijd wel iets los bij het publiek, jong en oud. Naast hun bestaande aanbod is alles maakbaar en niets is hun te gek. Al hun acts zijn inzetbaar voor ontvangsten, bedrijfsfeesten, dance-events, festivals, bruiloften of als walk-act. Zij werken met professionele performers, danseressen en muzikanten.

De Zoete Inval: Deze meisjes met flair dompelen uw gasten onder in zoetigheid. Hun humor, gevatheid en ondeugendheid zijn een vrolijk feest. Ook kunnen zij verkoeling brengen op uw feest. Want hoe meer een feest op gang komt hoe warmer het vaak wordt. Op een speelse manier brengt De Zoete Inval verkoeling op uw feest, al dansend met hun waaiers verfrissen zij uw gasten. Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn wanneer deze verkoelende wind voorbij trekt. Tevens zijn de meisjes inzetbaar als gangmaaksters op de dansvloer of als danseressen op het podium. Of verrassend als levend standbeeld.

Prijs De Zoete Inval: Duo 4 x 30 minuten of 3 x 40 minuten: 895,-

Optie of boeken: info@azboekingen.nl
Terug naar boven

2.De Zotte Zoete Elfjes

De Zotte Zoete Elfjes
De Zotte Zoete Elfjes: Deze twee zotte maar zeer zoete elfjes zijn olijk, verrassend en speels. Ze verwonderen, ontdekken, spelen en prikkelen. Hun speelse kijk op het leven werkt ontwapenend en maakt iedereen blij. Met beweging en/of muziek communiceren ze, en soms, als je heel goed luistert, kun je hun stem misschien wel horen. De samenstelling van de elfjes kan verschillen tussen twee danseressen, mogelijk aangevuld door een muzikant, of één danseres en één muzikant (harp/viool/accordeon of fluit). Om het feest compleet te maken is het mogelijk om Alwino Bubbelino mee te nemen. Dit magische wezen creëert de mooiste bellen. Als extra optie kan Alwino Bubbelino een workshop geven, waarin jong en oud ook leren om deze mooie bellen te creëren.

Prijs De Zotte Zoete Elfjes:

Duo 4 x 30 minuten of 3 x 40 minuten:  895,-

Duo 4 x 30 minuten of 3 x 40 minuten + muzikant:  1195,-

Duo 4 x 30 minuten of 3 x 40 minuten + Alwino Bubbelino: 1195,-

Duo 4 x 30 minuten of 3 x 40 minuten + muzikant + Alwino Bubbelino:  1495,-

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

3.Er was eens….

Er was eens....
Ze neemt jullie mee in haar magische wereld.

Ze tovert jullie om tot mooie prinsesjes, met prachtige

prinsessen jurken, schmink en bloemen in het haar.

Ze speelt spelletjes en danst met jullie, ze vertelt mooie sprookjes.

Ze leert jullie alles over het prinsessen leven.

Het wordt een dag om nooit meer te vergeten.

Prijs Er was eens…Prinsessen Theaterfeestje: Maatwerk, helemaal afhankelijk van het aantal kinderen, tijdsduur en kosten. Beginnend vanaf: 550,-

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

4.Bella en Flora

Bella en Flora

Bella en Flora zijn twee vrolijke , stralende sierlijke freules met een liefde voor alles en iedereen om zich heen. Bella en Flora zorgen voor een stralend ontvangst van uw gasten. Wilt u dat uw gasten ze van veraf al zien? Dan verhogen zij zich op stelten. Als extra optie kunnen ze worden begeleid worden door een accordeonist, dan dansen ze een dansje voor en met u.

Prijs Bella en Flora:

Duo 4 x 30 minuten of 3 x 40 minuten:  895,-

Duo 4 x 30 minuten of 3 x 40 minuten + muzikant:  1195,-

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven

5.White Lily

White Lily

White Lily: Wit, sereen en vol van liefde. White Lily fungeert als doorgeefluik tussen hemel en aarde. Voor iedereen heeft zij een persoonlijke boodschap. Zowel als levend standbeeld als op stelten. Mogelijk in combinatie met één of twee muzikanten (harp, accordeon, fluit of viool) of met muziekinstallatie. Bijzonder geschikt voor de tijd rond kerst. White Lily brengt net dat extra beetje licht wat we allen zo waarderen in deze tijd van het jaar.

Prijs White Lily:

solo levend standbeeld met geluidsinstallatie 4 x 30 minuten of 3 x 40 minuten:  550,-

solo levend standbeeld met geluidsinstallatie + 1 muzikant 4 x 30 minuten of 3 x 40 minuten:  895,-

Solo steltenact 3 x 30 minuten of 2 x 45 minuten:  550,-

Solo steltenact + 1 muzikant 3 x 30 minuten of 2 x 45 minuten:  695,-

Solo steltenact + 2 muzikanten 3 x 30 minuten of 2 x 45 minuten:  1195,-

Optie of boeken: info@azboekingen.nl

Terug naar boven